uykunuzu alin önce gozlugu cikarmadan yuzu yıkamaya calısmak kendine kahve yerine getirmek icin kettlea su koyup, ocagi yakip, suyu isitmak icin kettlei yanan ocagin uzerine düzenlemek sabahın altıyedisi gibi kalkılır birbuçuktaki finale çalışılmaya daha yeni başlanır afyon daha patlamamıştır, duş almaya karar verilir lastik malibu terliklerle esneye esneye duşa girilir bahsi geçen terliğin ıslandığında hayvanlar gibi kaydığı hatırlanmaz sabunlamak için sağ etap yerden kesildiğği anda swiss,, gümm (kafa önce duş armatürünü sıyırır ardındaki yere çarpar) netice: alna onsekiz dikiş bütün sınavlardan rapor (ölümden döndüm lan!) traş kremiyle dişleri fırçalamak uykudan uyanıp ta hala uykuda olduğum bir sabahtan alelacele taksiye atladığım ve işe vardığımda taksicinin benden bozuk bir milyon istemesi sonucu yok maalesef ! diyeceğime yok maşallah dediğim ve akabinde şöförü kırıp geçirdiğim en salak salaklıktırakabinde bende uykudan uyanmışımdır uyurken telefon çalınca, yerde olan telefon yerine terliği olmak ve aloooooo çağrıda bulunmak, hatta telefon sesine gelen anneye terliği uzatmak ve yıllarca anne kişisi kadar dalga geçilmek, baştan anlatılmak su şişesi yerine buzdolabındaki sirke şişesini kafaya dikmek oturma odasının perdesini çekiştirip yatak odasına götürmek dilemek, hatta bi de bunun son derece sıradan olduğunu sinirli bi şekilde müdafaa etmek vapurda uyudugum bir sabahtan, beni nazikce uyandiran adami artik nedense babamin is arkadasi zannetmis ve babis ne vakit gelecek, gordun mu babisi ?seklinde anlamsiz bir soru sormustum seslenmek ruhum, idim libidom oyle bir sekilde şaşkınlık içinde oluyo ama uyurken adama rezil olduguma mi uzuleyim, yahut 19 yasinda babama hala 'babis' diye hitap etmeme mi yanayim? ayilmak icin kahve almaya gittigim bir sabahleyin, adama beceriksiz para verip , adam nezaketle * istediginde, maalesef diyip, kahveyi alip birde para ustu sormustum adam saskin saskin suratima baktiginda anlam verememis, kahvenin dibine vardigimda koşul kafama dank etmistir sabah kalkip lensleri takmak icin aynanin karsisina gecip lens kabini yikayip kurulayip sonra da icinde lens aramak asetonla makyaj çıkarmaya kastetmek kibritle sigara yakıp kibrit kutusunu çöpe, yanık kibriti cebe atmak +kalk oğlum yer sarsıntısı oluyo yav amaan sözde durmayacak yatın allaasen +oğlum delirdin mi sen kalk hadi tez off ya aman birahat uyku uyutmadınız bee konuyla alakalı duydugum en matrak hikaye bir tanidigimizin gece bebeginin aglamasi uzerine kalkip ,bebegi de alarak mutfaga gitmesi , bebegi doyurmasi , sonra da bebegi giriste portmantoya birakip gidip yatmasidirsabah feryat figan bebegim yok diye aglayarak polisi çağırmak uzere telefona yonelmis ve o arada portmantoda bebegini misil misil uyurken bulmustu tuvalete gidip klozet kapağını kaldırdığını sanarak işemek sonrasında yapılan işlemler insanı çok dar bir şekilde kendine getiriyor suların indirilmiş olduğunu unutup çatur çutur zıçtıktan sonradan sifonu sürüklemek, su gelmeyince bi daha sürüklemek ve arkasında tuvalet kağıdı ile umutsuzca çabalamakaynı şeyi bizim eve gelen bi hatun da yapmıştı yazık bi daha yüzünü göremedik kaçtı gitti evden çıktıktan sonradan, elinizi çantanıza attığınızda cep telefonu yerine televizyon kumandası bulmak televizyon acilir, soba yakilir, kumanda sobanin uzerine konup tuvalete gidilir daha sonra ne kokuyo boyle landenilerek ayilinir yurtta yatakhanede uyumadan önce oda arkadaşına dolap kapaklarını kapaması için ricada bulunulur gece o akla takılır zaten oda arkadaşı da örtmemiştir kapağı lady gözleri kapalı iken neresinden fark etti ise görmüştür bunu gecenin üçünde uyanılır etrafa ufo zekiye gibi göz gezdirilir üstteki kattan neo atlayışı* ile yere inilir artiztik bir hareketle şak şukdolaplar kapatılır eller yeniçeri misali bele konulur ve hıhdenir meren tek adımda cevval bir zıplama ile aşılır androidlerin yatağanlarına sinmesi gibi yatılır 1 dakika sonradan nefes düzene girer alinti