Usta kripto analisti Nicholas Merten, lider kripto para Bitcoin (BTC) 60.000 doların altına düştüğü için Bitcoin’in olası fiyat hareketini haritalandırıyor.
Nicholas Merten: 56.000 doların altın düşersek önemli bir düzeltmeye hazırlanın!
Başarılı analist Nicholas Merten, yeni analizinde BTC’nin yükselişini sürdürmesi için boğaların tutması gereken önemli bir seviyeyi tanımlıyor. Nicholas Merten konaya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
56.000 dolar gibi bir şeyin altına düşersek, size söylemeliyim ki bu oldukça önemli bir düzeltmeye hazır olduğumuzun bir işareti olabilir. Ama yine de henüz orada olduğumuzu sanmıyorum.

Nicholas Merten: BTC uzun bir yatay konsolidasyon döneminden geçmeyecek
Nicholas Merten, önemli bir düzeltme olsa bile BTC’nin uzun bir yatay konsolidasyon döneminden geçtiğini öngörmediğini söylüyor. Nicholas Merten konaya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bu kurumsal hazineleri edinmeye devam edip etmedikleri meselesi… Dürüst olmalıyım, bu piyasanın tepkisini gördüğümde uzun vadeli bir düzeltme hakkında bu bakış açısına çok daha fazla sahiptim. Ama ben şu anda görmüyorum… Bunun alıcıların pazara girme biçimiyle gerçekleşeceğini görmekte gerçekten zorlanıyorum.

Düzeltme olsun ya da olmasın Nicholas Merten, lider kripto paranın logaritmik büyüme eğrisinin direncine dokunmak üzere olsa bile Bitcoin’in henüz zirveye yakın olmadığına inandığını söylüyor. Nicholas Merten konaya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bunun pazar için mutlak zirve olduğunu düşünüyor muyum? Hayır. Bence bu çizgi bu döngüde kırılacak. Kripto para için biraz yeni bir paradigma olacak.
Lider kripto para Bitcoin, yazım sırasında 55.880 dolardan işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 1 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.