Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutulmaz Ben seninle bir şarkı, Ben seninle bir roman,

Unutulmaz Ben seninle bir şarkı, Ben seninle bir roman,
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
halil kurt'un Unutulmaz Dizisi şarkısozleri

Gecenin karanlığı
hissettirir yanlızlığı
mevsimler gelip gecer
canlandırır anıları

Ben seninle bir şarkı,
Ben seninle bir roman,
Ben seninle Bir cocuk,
ben seninle bir ruya

Similar threads

Seninle Bir Sonbahar Şarkı Sozleri Seninle bir sonbahar mevsimiydi tanıştık, Sanki birbirimizi yıllarca aramıştık, Duşmeden el diline mesut gunler yaşadık Yabancı olduk şimdi yazık birbirimize, istersen gel donelim eski gunlerimize Bazı gun ben kuserdim, darılırdın bazı sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkısı Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Olduren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Halil Kurt Ayrılık Şarkısı Unutulmaz Dizisi Ayrılık Şarkı Sozu, Unutulmaz dizisi yeni sezona muhteşem bir şarkıyla merhaba diyor Halil Kurt'un o guzel sesi ve yorumuyla Ayrılık şarkısı dillerden duşmeyeceğe benziyor Halil Kurt Ayrılık Şarkısı Ayrılık yağmuruna tutulduk birden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Oyle bir gecer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında calan şarkı sozleri Oyle Bir Gecer zamanki arkadaş şarkısının sozleri Bir kıvılcım duşer once, buyur yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en guzel, bu en sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
volkan konak feriğim sozleri, volkan konak feriğim şarkı sozleri Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben icine hapsolmuş cekirdeğinim senin, Hapiste gunler ağır gecer diyorlar, Olsun be Ben vazgectim hurriyetimden, Yeter ki yetim bir cocuk gibi bırakma yureğimi Zira sensiz bu can bir yuktur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,336Kullanıcılar
sametbSon üye
Üst Alt