Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutmak için

Unutmak için
0
201

Similar threads

Arkadaslar ben 16 yasımdayım 1,75 boylarında sarı saclıyım maviyesil karısım bi gözm waR yakısıklıyım, kibirli demeyin bunu ben demıyorum cewremdeki herkez diyor kızlar felan neyse konuya dönelim smdi ben bi kızdan hoslanıyorum bizim sınıfta ilk basta kımse bilmıyodu bi arkadasa dedim böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Merhaba oncelikle fazla uzun yazıcam telefondan hemde zaten tahminen okudukca meraktan devam edersiniz lakin yinede sizden ricam sonuna kadar okumanız ve yorumlarınızı esirgemeniz 17 yasındayım lise uce gidiyorum dersaneden bir kıza asık oldum ama cok fena tutuldum bana resmi olarak hayatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba arkadaşlar ilk kez baştan sona dek okumanızı rica ediyorum Üniversitenin ilk 2 ayıydı bölümümde bir kızla fazla samimi olduk yani 2 ay bildiğiniz sevgili gibiydik gece gündüz aralıksız olarak konuşurduk okul dışı günler buluşurduk felan lakin ben 2 ay sonunda artık açılmaya karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Başta herkese meraba; Bugün kız arkadaşım kardeşi ve onun kız arkadaşı bowling oynamaya gittik bu sırada telime mesaj geldi celal diye birinden sonra mesajı sildim buda teli aldı elimden mesajın silinik olduğunu görnce fazla kızdı bende dedmki ona akşam kızlarla biyere davet etti bende yanıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaslar 10 sınıfa gidiyorum simdiye kadar kimseyle cıkmadım ve kızlarla 2 muhabbetim bile değil 9 larda yazın nerdese her sabahtan gordugum bi kız var yeni geldi yani Kız populer filan deil duzgun gorunumu var cokta guzel deil hatta benden baska bakan varmı onu bile bilmiyom neyse simdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt