Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutkanlığa Karşı Dua

Unutkanlığa Karşı Dua
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Unutkanlığa Karşı Dua
Unutkanlık icin Dua

Bu uc dua sabah akşam 3 defa okunur Oğrencilerin derslerini daha iyi anlaması icin, sınava hazırlananların hazırlıklarına destek olması icin, unutkanlıktan korunmak ve buna benzer şeyler icin faydalıdır, tavsiye edilir

1 Allahumme elhimni ilmen efkahu bihi evamirake ve nevahiyeke verzukni fehmen a'lemu bihi keyfe unacike ya erhamer rahımiyn
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden niyaz ediyorum k,; Peygamberlerine verdiğin anlayış ve hafıza kabiliyetinden ve yakın meleklerine verdiğin iham kabiliyetinden bana da ver

2 Allahummerzukni fehmen nebiyyine ve hıfzal murseline ve ilhamel melaiketil mukarrabiyne bi rahmetike ya erhamer rahımiyn
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden istiyorum ki; Peygamberlerin anlayışını ve onların hafızası gibi hafızayı ve kendine yakınlaştırdığın meleklerin ilhamını bana lutfet

3 Allahumme ekrimni bi nUril fehmi ve ahricni min zulumatil vehmi veftah li ebvabe rahmetike venşur aleyye min hazaini ılmike ya erhamer rahıym
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Bana anlayış nuru ihsan et Beni vehim karanlıklarından kurtar Rahmet kapılarını ac ve ilim hazinelerinden bana lutfet

imagesunutkanligakarsidua5afe11980dd6e

Similar threads

Unutkanlık icin Okunacak Dua, Unutkanlık Duası, Allahumme elhimni ilmen efkahu bihi evamirake ve nevahiyeke verzukni fehmen a'lemu bihi keyfe unacike ya erhamer rahımiyn Allahummerzukni fehmen nebiyyine ve hıfzal murseline ve ilhamel melaiketil mukarrabiyne bi rahmetike ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Unutkanlığa Karşısında Dua Bellek Yitimi için Dua Bu üç dua sabahtan akşam 3 kez okunur Öğrencilerin derslerini daha iyi anlaması için, sınava hazırlananların hazırlıklarına takviye olması için, unutkanlıktan korunmak ve buna aynı şeyler için faydalıdır, tavsiye edilir 1 Allâhümme elhimnî...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Unutkanlık sorunu icin okunması tavsiye edilen bir dua paylaşacağız sizlerleEğer sizde unutkanlığınızdan şikayetciyseniz aşağıdaki duayı okumayı alışkanlık haline getirinUnutkanlığınız varsa,sık sık birşeyleri unutup hatırlayamıyorsanız, aşağıda sizlerle paylaşacağımzı duayı her gun okumanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
HUd SUresinin Fazileti Nedir HUd SUresinin Fazileti Hakkında Bilgi Sevgili Peygamberimiz buyuruyorlar ki: Cuma gunleri Surei Hud'u okuyunuz Ebu Bekr (ra), Resulu Ekrem'e: Seni ne ihtiyarlattı? diye sorunca, Resulu Ekrem: Hud, Vakıa, Amme ve İzeş şemsu kuvvirat sureleri ihtiyarlattı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Peygamber Efendimiz Bir kişinin bir şeyi hafızasında tutması icin bir dua onerdi Okuduğu dersi zihninde tutamayan, okuduğu dersi bir turlu kavrayamayan kimse bu mubarek duayı okursa okuduğu dersi zihninde ALLAH`ın izni ile tutar Kullarım Beni sana soracak olursa,muhakkak ki Ben onlara pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,527Konular
981,501Mesajlar
31,489Kullanıcılar
AliocakSon üye
Üst Alt