Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutamiyorum,arkadaslar acele yardim!!!

Unutamiyorum,arkadaslar acele yardim!!!
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaslar,ben 3 yil once ayrildigim sevgilimi cok ozluyorum,ne vakit bir ask sarkisi duysam derhal o aklima geliyor1yildir nerdeyse onu hic gormuyorum fakat her an aklima geliyorNe yapmaliyim arkadaslar lutfen yardim edin

Similar threads

Yaklasik 2 yil ciktiktan sonra onunla korkunc bir sekilde ayrildik Ayrildiktan daha sonra 11bucuk yil değin arkadas olarak devam ettik Ve eski sevgilim olan bu kisiligin bu surecte yapmadigi serefsizlik kalmadi Gozumun onunde baskalariyla cikti Beni sinir etmek icin bana anlatiyordu bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Merhaba arkadaslar Ben ve kiz arkadasim 25 gundur cikiyoruzİlk baslarda ona karsi cok bisey hissetmiyodum hani trip yaptiginda falan böylece takmazdimAma simdi cok kötü olduOna deli gibi asigim cok seviyorumTamam bu cok guzel birsey olur ya lakinKizin mesajlarina gec yanıt vermemek icin her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Merhaba arkadaslar, Ben kendimden 6 yas buyuk biri ile 2 yil cok ihtiraslı bir ask yasadim Son alti ay cok kotuydu, genellikle ağız dalaşı 1 yildir ayriyiz Pesimi birakmadi Nereye baksam o, beni peşine düşüp takip ediyor galiba Bana deger veriyor ve istedigim herseyi yapiyor fakat bana cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba Arkadaslar Insallah bana yardimci olursunuz Kendimi tanitiyim size Ben Almanyada yasiyorum, 24 yasindayim Sigara Icki ve baska seyler kullanmiyorum Elhamdülillah müslümanim ve Kurani Hatim ettim Bos zamanlarimda Kurani okuyorum 5 vakit Namaz kilamiyorum ama Bos zamanlarimda kiliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Buz gibi bir gunde hizli hizli yururken, birden ayagimin ucunda bir cuzdan gordum Hemen aldim Sahibini gosteren bir kimlik vardir diye acele acele actim Uc dolar cikti Bir de burusmus, sararmis, eskimis mektup Belli ki yillardir, o cuzdanin icinde duruyordu Zarf oylesine harap olmustu ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt