Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ünlülerin yandan kuyruklu saç modeli

ünlülerin yandan kuyruklu saç modeli
0
232

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Peki bu modeli nasıl yapabilirsiniz?

1 Hacimlendir: Saçlar daha eksik pak olursa bu model daha hoş olabilir Hafif lekeli saça pudra döküp bu hacimi elde edebilrsiniz

2 Aşağıdan topla: Saça modern hava atamak için boynunuza yakın ve omuza doğal bir şekilde düşücek değin yanlamasına toplayın

3 Perçemlere fön: Uzun olan perçemlerinize beygir kuyruğunuzun ters tarafına dürüst fön çekip, daha bir romantik hava katabilirsiniz Beygir kuyruğunun uçlarını ellerinizle lüle lüle yapabilirsiniz

4 Lastiği gizle: Bu hoş modeli saatlerce uğraşmış havasını verdiren manâlı nokta, beygir kuyruğunuzdan ufak bir parçayı lastiğin etrafına dolayıp firkite ile sıkıştırın! *

Similar threads

At kuyruğu saç modeli Yana beygir kuyruğu saç modeli Vaktiyle okula giden öğrencilere mecbur tutulurdu beygir kuyruğu modeli lakin zamanla eğitim öğretim kurumlarıda modayı yakından peşine düşüp takip etmeye başlayınca bu model gece kıyafetlerine uyacak şekilde değişime uğradı Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
At kuyruğu sac modeli Yandan at kuyruğu sac modeli Eskiden okula giden oğrencilere mecburi tutulurdu at kuyruğu modeli ama zamanla eğitim oğretim kurumlarıda modayı yakından takip etmeye başlayınca bu model gece kıyafetlerine uyacak şekilde değişime uğradı Artık davetlerde birbirinden hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Beygir Kuyruğu Saç Modeli Nasıl Yapılır saç bakımı modelleri at kuyruğu saç modeli nasıl yapılır kimlere uygu evde yapmanın yolları hakkında ayrıntılı bilgiler burada arkadaşlar biliyorsunuz at kuyruğu saç modeli son zamanların en trend saç modeliHem gündüz ayrıca gece spor veya abiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Evde yapılabilecek saç modelleri evde yapılacak saç modelleri maşa ile yapılabilecek saç modelleri küt saça yapılabilecek modeller küt saça maşa evde Bunlar fazla kolay yaAslında basit oldukları için azıcık sade duruyolarAma sıcacık oluyolar Kuaförden çıkmış gibi göz alıcı ve güzel saç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,671Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt