Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerin kavgası- Pınar ve Lerzan'ın büyük kavgası

Ünlülerin kavgası- Pınar ve Lerzan'ın büyük kavgası
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlülerin kavgası Pınar ve Lerzan'ın büyük kavgası pınar eliçe ve lerzan mutlu kavgası, lerzan mutlu ve pınar eliçe kavgası, lerzan mutlu olayları, pınar eliçe olayları, olay yaratan ağız dalaşı, ünlülerin kavgası CINE5 de program yapan iki ünlü ad Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe, CINE5 koridorlarında birbirlerine girmiş Melek'lerim İşte o kavganın olay ve şok yaratan detayları; 1548655755 1548655755 unlulerinkavgasipinarvelerzaninbuyukkavgasi5c4e9c9079a00unlulerinkavgasipinarvelerzaninbuyukkavgasi5c4e9c9079a00 unlulerinkavgasipinarvelerzaninbuyukkavgasi5c4e9c9079a00 Cine 5’te program yapan iki ünlü şarkıcı Pınar Eliçe ile Lerzan Mutlu dün kuliste birbirlerine girdi Yıldız Tilbe’yi sabahtan kuşağındaki “Yüksek Topuklar programında misafir eden Lerzan Mutlu, öğlen kuşağında “Muhabbet Pınarı programını sunan Eliçe ile koridorda karşılaştı Mutlu, Tilbe’yi misafir ettiği için Eliçe’ye bakarak “Kıskananlar çatlasın dedi Benzer kanalda programa başladıkları birincil günden itibaren birbirlerinden hiç tutku etmeyen ikiliden Eliçe, Mutlu’nun bu sözleri üstüne çileden çıktı Eliçe, Mutlu’nun odasını bastı ve üstüne yürüdü GEBER, GİT BU KANALDANSert bir şekilde Mutlu’nun çenesini tutan Eliçe, “Laflarına dikkat et Senden nefret edilen şey ediyorum Geber Senin ölmeni istiyorum Bu kanaldan çek git! diye bağırdı KOCA G ERİTMEYE BAKMutlu da “Kolaysa öldür bakalım Sen benim ölümümü isteyene kadar; koca g eritmeye bak Senin de ekibin isim sahibi konuklar çağırsın diyerek Eliçe’ye karşı çıktı Kavgaya Mutlu’nun annesi de katıldı Kulis odasında küfürler havada uçuştu Ağız Dalaşı program ekibi göre güçlükle yatıştırıldı Bu sırada Yıldız Tilbe’nin ise büyük şaşma yaşadığı ifade edildi ELİÇE'NİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI Mutlu, sonra Eliçe’yi şikayet etmek için kanalın program müdürüyle karşılaşmak istedi Ancak müdürü yerinde bulamadı İlerleyen saatlerde Eliçe’nin programının yayından kaldırılmasına karar verildi Mutlu ise programa devam edecek Gerisinde sakinleşen Mutlu, olayın duyulması üzerine konunun kapanması için “Cine 5 kanalında Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe’nin ağız dalaşı ettiğine dair meydana çıkan haberler asılsızdır böyle bir ağız dalaşı yaşanmamıştır şeklinde yazılı yorumlama gönderdi Sinevizyon şirketi kadar hazırlanan programları sunan iki şarkıcının arasındaki kavganın fitilinin geçen hafta ateşlendiği öğrenildi İki programa da oturma grubu veren sponsor firmanın sahibi Lerzan Mutlu’yu arayıp “Sizden eşyalarımı edinmek istiyorum, çünkü Pınar Eliçe bana büyük baskı yapıyor dedi Bunun üstüne Mutlu’nun, çok öfkelendiği belirtildi id  

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt