Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unlulerin inanılmaz gafları

Unlulerin inanılmaz gafları
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
HİLAL CEBECİ Sunucu: Hilal Hanım takip mesafesi nedir? Cebeci: Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, onumdeki aracla aramdaki mesafe de 40 kilometre olmalıdır Sunucu: Ama Hilal Hanım, bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 arac olabilir

FATİH TERİM Seyretmedim, gormedim ama gorduğum kadarıyla soyluyorum gol değildi(AdanasporGalatasaray macı sonrasındaki toplantıda)

TURKAN ŞORAY Gazeteci soruyor: Turkan Hanım, gozlerinizi bağışlamayı duşunur musunuz? Turkan Şoray: Bugun mu?

ZEKERİYA BEYAZ Zekeriya Beyaz: Şimdi, Sayın Cevizkabuğu Hulki Cevizoğlu: Cevizoğlu efendim!

SABA TUMER İcinde cok fazla parca var, kalın da bir CD zaten(Saba Tumer, konuğu Fatih Erkocun 26 parcalık albumu hakkında BU yorumu yaptı)

SERAP EZGU Oğlunuz oğlan mı?(Ezgu, konuğuna soruyor)

BEYAZIT OZTURK Eminem dunyaca unlu bir grup biliyorsunuz dimi arkadaşlar!

HANDE ATAİZİ Bu tokat olayından sonra hayata bakış acım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum(Sevda Demirelin canlı yayında tokadını yedikten sonra)

SERDAR ORTAC Konuşmayın! Ağzınızı oldururum!

İZZET YILDIZHAN Fransızlar amma kulturlu, ufacık cocukları bile Fransızca konuşuyor

ASENA Salak olabilirim ama aptal asla

CUNEYT ARKIN İstanbulun 5te yarısını gezdim

OYKU SERTER Evet, tum bolgelerimizden puanları aldık Sadece dış bolgelerimiz kaldı

EBRU GUNDEŞ Sade sadelikten gelir O yuzden sadeyi tercih ettim!

İSMET BADEM İsmet Badem bir basketbol macında seyircilerin arasına cıkar ve bir kızla roportaja başlar Badem: sizin gibi guzel bayanları salonlarda gormekten cok mutlu oluyorum Basketbola bu ilgi nereden? Kız: ben Efes kızlarından biriyim zaten Badem: Aaa oyle mi cıplak değilsin ya tanıyamadım Bu diyalogdan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu ise: Ya İsmet bi de sana bu iş icin para veriyorlar değil mi?

EMRAH Mozart dinlemiyorum ama Turkiyeye gelirse konserine mutlaka giderim

MUSTAFA SARIGUL Yiğidi oldurmek lazım, hakkını yememek lazım

VATAN ŞAŞMAZ Ben, aşki iki kişinin yaşamasından yanayım

SİNAN CETİN Yani şimdi sizin annenizin butun evliliklerinden elde ettiği toplam cocuk sayısı kac? (Film Gibi programında konuğa)

SEDA SAYAN Bugun cok onemli bi konugum var ama once daha onemsiz biri gelicek Safiye Soyman

PINAR ALTUĞ Evet, bugun perşembe, haftanın son gunu, yani bugunu saymazsak