Ünlülerin doğarken söyledikleri KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY Annemin karnından bildiriyorum UĞUR DÜNDAR Buralar hiç hijyenik değil AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: hekim ne vuruyosun? çılgın misin? bakın delisin demedim çılgın misin dedim HÜLYA AVŞAR doğdum doğalı 5 dk oldu fakat şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN beni doğurtan ebem olsan küstüm NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOYunlulerindogarkensoyledikleri5c5637b27b711gifalt :A :A :Annemsiniz galiba efendim Müşerref oldum yavrum NİL KARAİBRAHİMGİL tek başıma kendim doğdum ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan Olan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1 Anam bunu km yaptı sana benim babam kim 2 annem yok benim 3 anne yoldan çıkma taammı 4 dr amca niye sakalım yok benim ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni ünlü edecem ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu PELE:top içerde kaldı NİHAT DOĞAN: Delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1acı var mı anne?? 2her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa