Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unlulerin bilgilihocam uyeleri hakkında duşunceleri

Unlulerin bilgilihocam uyeleri hakkında duşunceleri
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sizler icin uşenmeyip unlulerin uyeleri hakkında duşuncelerini buralara kadar getirdim size de okumak

Angelina Jolie :
o kadar harika bir forum ki artık yaptığım yardımların yanında ihtiyacı olan herkese bilgisitena uye olabilsin diye Bilgisayar ve İnternet bağlantısı sağlayacağım

Bill Gates :
Alanımda dunya birincisi ve deviyim Ama yeni yetişen bir cocuk tum kariyerimi ve markamı yerle bir edecek gibi gorunuyor Gelecekteki en buyuk rakibimin adı KinG'dir

Stephan King :
bilgilihocam cok seviyorum Hatta yakında yapacağım Lanetli Adamfilminde Darkı oynatmayı duşunuyorum

Bulent Ersoy :
Kıııız dunyaa guzeli ♥Bloom♥ Ne tatlısın ayoool! Yeme de yanında yat vallahi

Salvador Dali :
Ben cizmedim Zorbeyin resmini falan Ben o kadar uyuz objelerle calışmam asla

Şahan Gokbakar:
Benim gibi bir mideye sahip insan yok sanıyordum meğerse benden daha beteride mevcutmuşNeydi onun adı Pardus tu sanırım evet evet Pardus o bilgilihocam forumda kıtlık eksik olmaz

Kenan İmirzalıoğlu:
Yaren abla bee, şu anniccha'nın evlilik konusundaki duşuncelerini değiştirir misin? Yakında bir teklifte bulunmak istiyorum kendisine

Huysuz Virjin :
Bir cok yerde sahne aldım ve kendim kadar hazır cevap birini tanımamıştımalemşah'ı gorene kadar

Azra Akın :
bilgilihocam 'daki WisH'i gorunce aynaya baktım Birkac kilo almış gordum kendimi

Cemil İpekci:
Modayı her yonuyle takip eden tek kişi benim sanıyordumAma Blue benden daha moda sever cıktı

Ozcan Deniz:
in Guzellik abidesi HazaN'a buradan seslenmek istiyorum onu Fahriye ile duğunumuze davet ediyorum Gelirsen buyuk mutluluk duyarım

Jackson Rathbone:
Forumun moderatorlerinden Sumbulun imzasını cok beğendimEllerine sağlık Sumbulcum imzanı odamın duvarına astım her odaya girdiğimde bakıp seni hatırlıyorum

Cem Yılmaz:
Komiklikte ustune yok sanırım surekli birileriyle uğraşıyo hee birde DiScOvErEr Pembe seni acmıştı niye değiştirdin Rengini

Jeff Hardy:
Benim buyuk bir hayranım varmış bu forumda duydum bir giriyim dedim hemen belli etti kendini Buşra ) Tam bi Hardykolik olmuş onunla tanışmak isterim bir gun uye olursam foruma tanışırız umarım

Asena:
Forumda ve okulda surekli gobek atan biri yoktur heralde diyordum kendimeAma bir de ne goreyim 'in meleği Aysell duşunceleriminde otesine gecmiş

Metin 2 Gm'si Edilee:
Benden daha iyi olabilecek oyuncular goruyorum yanlış hatırlamıyorsam Ezlem bunların başında geliyor

Daum:
Fenerin şampiyon olamamasının tek sebebi italyan ve KaRL nickli uyelerin fenerle ilgili yorumlarıdır

Rey mysterio:
Forumdaki Bursasporlu Arkadaş ßyFeaR'i şampiyonluklarından dolayı kutlarım eğer sana bulaşan fenerli olursa soyle halleeriyim iki dakikada

Mehmet Coşkundeniz ve Kıvanc Tatlıtuğ:
Kıvanc Tatlıtuğ:
AnİmEqİrL yani namı değer Cimcimenin bana olan aşkını nasıl değerlendiriyorsunuz hocam

Mehmet Coşkundeniz:
Cimcimenin sana olan aşkı o kadar buyuk o kadar buyukki alemsah hazırcevapcılığı, zorbey uyuzluğu, buşra jeff'i, Ezlem Metin2'yi, Sumbul Jackson'u, Aysel gobek atmayı bırakırsa ve Wish kilo alır, Ozcan Fahriyeyle evlenmez, Pardus yemek yemez, Ninca evlenir, Blue modayı takip etmezse anca seni unutur

Kıvanc Tatlıtuğ:
OO demek bu kadar aşık bu kız bana burdan kocaman kocaman opuyorum onu

Aklıma geldiği kadarıyla bir şeyler uydurmaya calıştım

Son düzenleme:
858,557Konular
982,114Mesajlar
32,775Kullanıcılar
şımarttvSon üye
Üst Alt