Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerimizin Ve futbolcularmızın Konuşma Hataları

Ünlülerimizin Ve futbolcularmızın Konuşma Hataları
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlülerimizin Ve futbolcularmızın Hitabe Hataları Ah bizim ünlüler ahh,gerçekte ok güzel diyalog kuran kişiler bayağı hayatta ama televizyonda kameraları görünce coşku mı basıyo yahut pot kırmayım gibisinden bişiler mi oluyo kameraların karşısına çıkmadığımdan bilemicemAma hiç sürükleyici bir diyalog kuramıyorlar Nasıl diye merak ettiyseniz işte sizlere birkaç misal Bende burda azıcık saçmaladım fakat heyecandan konu açıyorum yaa:sütyen:unlulerimizinvefutbolcularmizinkonusmahatalari5c562b536e1c1alt :p Stick Out Tongue :puf: Ömer Çavusoglu: Elini vicdanina koy! Ihsan Kalkavan: Cilalı koydum Muhabir: How was Sergen's freekick goal? Van Hooijdonk: It was fantastic Lig Tv muhabiri: Evet sayin seyirciler fazla fantastikti diyor Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda Ayda 2 kilo dek yani (2X5 6) Ibrahim Tatlises: Ben Müslüm Baba'nin terini bardaga koyup içerim! Emre Asik: 90 dakika baştan başa terimizi islattik (FenerbahçeBesiktas maçi sonrasi) Sansal Abi: Ne kazanan hoşnut hakemden ne deee Natürel kazanan değil kazanan Türk futbolu (22 biten FBBJK maçi sonrasi toparlamaya çalisiyor) Ümit Aktan: Cordoba topu kucagina alma yetkisi olan iki adamdan biri, digeri Recep Erman Öğretmen: Yav Letonya'nin defansi kalas gibi, kessen iki oturma takimi bir masa yaparsin Güntekin Onaylama: Italyan yönetmen bu maçi simdilik iyi yönetiyor (2Yarida) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptigimiz hiçbir faulü görmüyor! (LazioBesiktas maçinda) Ahmet Çakar: Hasan kossa anlarim fakat durarak hareket ediyor Hakan Sükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum Güntekin Onaylama: Sergen 1 metre içerdeydi ve hemen hemen StamICODEin belinden su aldi (LazioBesiktas maçinda) Show Radyo Sunucusu: ZagoICODEnun saçsız kafasindan kayan top hiz kazaniyor (GençlerbirligiBesiktas maçinda)  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt