Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerden Hürrem Sultan Yorumları

Ünlülerden Hürrem Sultan Yorumları
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlülerden Hürrem Sultan Yorumları muhteşem yüzyıl hürrem sultan hürrem diziden ayrıldımı meryem uzerli diziden ayrıldımı Harikulade Yüzyıl dizisin de Hürrem Sultan karakterini yaşamış Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde kimseye haber vermeden ani bir kararla dizi setini terk ederek Almanya'ya gitmişti Dizinin izleyicilerini büyük bir şaşkınlığa uğratan olayla ilgili ünlüler dünyasındanda bambaşka yorumlar gelmeye başladı Meryem Uzerli'nin diziden ayrıldığı yolandaki ve yaşadığı yorgunluk sendromu hastalığına bakın ünlüler nasıl yorum yaptılar; 1548620655 1548620655 unlulerdenhurremsultanyorumlari5c4e1373c53b4unlulerdenhurremsultanyorumlari5c4e1373c53b4 unlulerdenhurremsultanyorumlari5c4e1373c53b4 Esen Evran @eevran Paran varsa, dermansızlık sendromu yaşayabilirsin, yahut, tükene tükene devam edersin cüneyt özdemir @cuneytozdemir Meryem Uzerli’nin çalışma şartlarını protesto ediph bıraktığı Hürrem rolünü aynı nedenle kabul etmeyecek tek bir bayan oyuncu var mı? Değil erol köse @drerolkose Hürrem , Süleymanin ucretinin yarisi kadar alip gunde 18 saat calisinca resti cekti Almanyaya kacti !! Ee guclu kadin yok oyle ezmek ! Nilgün Belgün @nildaybelday Özet Olarak ben Meryem Uzerli’yi son derece haklı bulanlardanımİnsanın sağlığı paradan şandan şöhretten ayıp olmasından cok daha kayda değer Mustafa Altioklar @mustafaltioklar Meryem Uzerli’nin başına gelen Burnout Sendromu’nu yani Yanmışım Ben Sendromu berbat bir bitkinlik halidirParayla pulla ilgisi yoktur Yaşar @yasargunacgun Alıştırma hayatının getirdiği stresle beraber maddesel manevi doyuma ulaşamama sonucu oluşan takatsizlik sendromunu TC’de yaşamayan var mı? Ceyhun Yılmaz @ceyhunyilmaz “Uzun zamandır aynaya baktığımda Hürrem’i görüp, Meryem’i özlüyorum Meryem Özlerli Pelin Özkan @pelinozkan Meryem Uzerli resmen kaçmış Olur Ya bu sayede yapımcı ve TV’ler dizi sürelerini gözden geçirip, makul ve mantıklı bir süreye çekerler Selale Kadak @selalekadak Bu trafik bitecek, eve ulaşılacak fakat bitkinlik hep ölümsüz… Hürrem’in ‘sendromu’nu satır satır okuyan bir ben değilim di mi? Dermansızlık… Ahu Özyurt @ahuozyurt Hurrem ve tukenmislik sendromu yanyana gelemez böyleceunlulerdenhurremsultanyorumlari5c4e1373cbe29alt erol köse @drerolkose Yani bir depresyona girmis işyeri panikte ! Hurrem kartlari iyi oynuyor cok yuksek bir zam alir o olmadan dizi olmaz ! Reyhan Karaca @ReyhanKaraca Aramizda binlerce Hurrem var…unlulerdenhurremsultanyorumlari5c4e1373cbe29alt ;) Wink ;) id  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt