Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlülerden Çalıkuşu Dizisi Hakkında Tweeter Yorumları

Ünlülerden Çalıkuşu Dizisi Hakkında Tweeter Yorumları
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlülerden Çalıkuşu Dizisi Hakkında Tweeter Yorumları çalıkuşu dizisi, çalıkuşu dizisi hakkında, çalıkuşu 1bölüm Sevgili melekler, Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Çalıkuşu dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı diziyle ilgili yorumlar hemencecik tweeter sosyal paylaşım ağından paylaşıldı Büyük ekseriyet tarafından sevilerek izlenen ve başarılı bulunan diziyle ilgili olarak ünlülerin yayınladığı tweetleri sizlerle paylaşıyoruz 13751 13751 unlulerdencalikusudizisihakkindatweeteryorumlari5c581bd164c34unlulerdencalikusudizisihakkindatweeteryorumlari5c581bd164c34 258 428 calikusujpg13751 Ünlülerden Çalıkuşu Dizisi Hakkında Tweeter Yorumları calikusujpg13751 Ünlülerden Çalıkuşu Dizisi Hakkında Tweeter Yorumları İŞTE O TWEETLER: İclal Açık Fikirli: Kalanlar unutursa gidenler ölür#calikusu Özge Ulusoy: #calikusu heyecanla izliyorum en sevdigim yerli roman dizisi de o kadar guzel duruyo Gizem Hatipoglu : #calikusu Müzikleriyle, kostümleriyle ve yüreklere dokunan hikayesiyle birincil dakikadan itibaren gözlerimi ayırmadım Uğurlu, ugurlu olsun Gozu annesinin helvasinda kalan bir kiz cocuguyum ben #calikusu yureklerimizden vuracak ortada #calikusu İzlemeye başladığımdan beri hiç sıkılmadım olmuş uzun soluklu olması dileğiyleunlulerdencalikusudizisihakkindatweeteryorumlari5c581bd182429alt halbu ki seni seviyorum canını okumam adaletmadem ki beni sevdin bütün kutsal kitaplarda oysa türlü belalar sana müstehak #calikusu Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese?#calikusu halbu ki seni seviyorum o halde canina okumam adalet#calikusu #calikusu Aydan Şener gibi olmaz denildi ama olmuş #calikusu a a sensin hoş terbiyesiz haha ne güldüm yahuunlulerdencalikusudizisihakkindatweeteryorumlari5c581bd182429alt #calikusu Artık yaşam denen bu koca ağacın dallarında yalnız bir çalıkuşuydumYalnız kavgacı ve sevmesini bilmeyen bir çalıkuşu Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt