Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlüler Google da Ne Arar?

Ünlüler Google da Ne Arar?
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ünlüler Google da Ne Arar? Kadir İnanır Sestamikastosyon Google Aradığınız Sestamikastosyon terimlerini taşıyan herhangi bir evrak bulunamadı Öneriler: Bütün sözcükleri dürüst yazdığınızdan emin olun Diğer anahtar sözcükler deneyin Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir İnanır Bull derhal uleyyyynnnnnnn!!! Google Emrin olur abi —————————— ———————— Emrah Annem Aradığınız Annem terimlerini taşıyan herhangi bir belge bulunamadı Öneriler: Tüm sözcükleri dürüst yazdığınızdan muhakkak olun Başka anahtar sözcükler deneyin Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abunlulergoogledanearar5c5612244d714gifalt iyyy iyyy iyyy Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy Her kapı yüzüme kapatıldı Google Tamam lan zırlama anında Ananıda buluruz Offf offf meslek mi şu anda…!?!?! —————————— ———————— Yeliz yeşilmen empiüç ara Google Hınk!?!?!?! —————————— ———————— İbrahim Tatlıses Asenayı getir baana hemencecik Şoopppi şooppi Google Abi anlamsız ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha… —————————— ———————— Nuri Alço Bak yavrum daima biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var İç bakalım şu kolayı Google Nuri abiyy Sen coşmuşsun be!?!?!?! —————————— ———————— Pamuk prensesteki cadı Google google söyle bane var mı benden hoş başke Google Psikolojik takviye merkezleri Psikolog adresleri —————————— —————————— hülya koçyiğit o amca senin baban google google aaaa yeter ama bu kacıncı ya kac tane babam war bnm —————————— —————————— – ajdar şurup gibiyim turp gibiyim çikita muz nane nane yıldırım çaktı yağmur yağdı google …………… dıt dıt dııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııt aaaaa bak sen böle çökemessin tamamı sen bnm kim olduğumu biliyomusun ben bu dünyanın hiperstarıyım