Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlüler Gibi İnce ve Zarif Olmak İstiyorum

Ünlüler Gibi İnce ve Zarif Olmak İstiyorum
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Son zamanlarda meslek ve hayat stresi üzerimizde pek fazla baskı yapıyor oysa, bütün bunlardan firar etmek ve mutlu görünmek için yemek yiyoruzÇareyi yemek yemek yemede buluyoruz sonunu hiç düşünmeden Ve geveze böylece fazla şey tüketiyoruz fakat aynaya bakma ihtiyacı duymadan Ve sonunda da artı kilolarımızı tahsis etmek için uğraş harcıyoruz Şunu denemenizi ya da yazmanızı öneririz Kendinizi gün boyu bakımlı bırakın ve yediğiniz her şeyin aynısından bir köşeye koyun Bunu evde olduğunuz bir gün yapabilirsiniz Ben denedim bütün gün boyu yediğim ve içtiğim her şeyin aynısından biriktirdim Netice inanılmazdı Gün boyu pek çok patavatsız şey yemişim ama, tümü dağ gibi karşımda duran bir market reyonundan farksızdı Ve bu yediklerimle içtiklerimle kilo almamam tabiki imkansızdı Sizde deneyin, farkına varacaksınız Yer yer ben de yeme ve kilo alma sınırını aşıyorum ve bu kez daha basit bir usul deniyorum Şunu unutmayın diyet psikolojisi katiyen yok Dinç beslenmek zorundayız Fakat biraz artı kaçırdıysanız ve kilo aldıysanız ,size Dr Alp Mamak ’ın nasihat ettiği ''mayasız diyetini'' açıklama yapmak istiyorumMayasız diyetinde bana matsa adında diyet kurabiye tarifi verdi Keza yağsız ve tatsız hem leziz ayrıca tok tutuyor hemde kilo vermede üzerine yok Üstelik ben diyet bisküvilerine güvenmiyorum Arka etiketlerini okuduysanız, birçok kimyasal katkı maddesi maddeleri var ve ürünler fazlasıyla yağlı oluyor Matsa kurabiyesini zahmetsizce evde kendiniz yapabilirsiniz Bu kurabiye tamamıyla yağsız olduğu için aralarda gün boyu 10 15 adet tüketebilirsiniz En önemli nokta gün ve gece boyu sıcak su ve bitki çayları içmeniz Asla karbonhidratlarla proteinleri bir arada yemeyin Asıl giz bu Nedeni mi, diyelim ancak o gün tabağınızda ızgara tavuk ve pilav var Eğer ikisinide yerseniz, beden önce günlük enerji yakımı olarak karbonhidratı yani pilavı yakıt ve proteini yani tavuğu bu bana gerekli diyerek anında yağa dönüştürücek Ama siz sadece et, salata veya sebzeyi tüketir, diğer bir öğünde makarna ve pilav yanında salata fazla olarak sebze tüketirseniz, fazla daha kolay kilo verebilirsinizYemeklerden yarım saat önce ve yemek yemek sırasında asla su almayın Gün boyu sıcak su içerseniz yağların yakımını hızlandıracaksınız Diğer Taraftan daha az acıkmanıza nedden olacaktır Bu diyette ekmek ve yoğurt mayalı gıdalar şüphesiz yasaklanmış, onun yerine sabahları 6 kaşık müsli yulaf ezmesi ve nesfit yarım yağlı sütle birlikte kahvaltınızı yapmanız lüzum Aralarda matsa kurabiyesi var Öğlenleri ve akşamları tercihe göre et ve salata yada bulgur pilavı ve sebze yemeği (kabuklu pirinç pilavı ve sebze yemeği), salata (içinde patates, bezelye ve darı değil ) Salataya nar ekşisi ve balzemik sirke katabilirsiniz Gün boyu sadece iki tatlı kaşığı zeytinyağını ister salatada ister sebze yemeklerinde değerlendirin Aralarda muz ve incir hariç portakal mandalina kivi ve elma yiyebilirsinizBu arada tuzu oldukca eksik kullanmaya özen gösterin ve her gün 1000 defa göbeğinizi içe çekip bırakın Vücuttaki ödemi atmak için hergün yatmadan 34 adet karanfil çiğneyebilirsinizYeter oysa kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi bırakmayın kuşkusuz yaşamınız ve sıkıntılarınız yüzünden vücudunuzu cezalandırmayın Çünkü vücudunuz yaşam boyu sizinle kalacak Kilo almaya devam ederseniz, kendinizi daha fena hissedeceksinizMutlu bir hafta geçirmenizi temenni ediyoruz Sevgiyle ve diyette kalınMatsa kurabiyesi tarifi:Çavdar yada bütün buğday unu ile su karıştırılıp yoğrulacak Merdane ile hamur inceltilip minik kareler halinde kesilecek Fırın tepsisini 1 nehir kaşığı zeytinyağı ile yağlayın Hamurları fırın tepsisine yerleştirip, 150 derecede pişirin Tüm bu işlemlerin süresi fermantasyon olmaması için 18 dakikayı geçmemeli İstenirse hamurun yarısı ayrılarak içine kuru üzüm ve ceviz katılabilir Aynı şekilde pişirilebilir Etiket ünlülerin yaptığı perhiz Matsa kurabiyesi nasıl yapılır? Matsa kurabiyesinin diyetteki önemi Matsa kurabiyesi perhiz yaparken nelere uyarı edilmeli? Mayasız diyeti ünlüler gibi çelimsiz olmak istiyorum menken gibi zayıf elde etmek istiyorum sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt