ünLüLeR FoRuMa KoNu AcaRSaa İbrahim Tatlıses: Bugüne kadar kimlere “Allah cezanı verecek dedim ve kimler cezasını buldu Tıkla bak Halay başı nasıl olunur (resimli anlatım) Polat Alemdar: Manâsız tabanca şeytana nasıl doldurtulur (resimli anlatım) Memati bizim derin devlet olduğumuzu ne zaman çakacak Cem Yılmaz: Otomobil koleksiyonum özel parçası olan 1965 yapımı el arabası Tıkla Bak Ajdar: Manav manav muz fiyatları Gir Hadi Nane zamları çekilsin sen de tepkini göster gir mesaj bırak Fatih Terim: 3'lü defansa batakta 4 kim olur anketi Hakan Şükür'le Galata kulesi arasındaki farklar Mehmet Ali Erbil: Ünlülerin kulis halleri (kendi çekimim) George Bush: Bugune kadar yaptığım salaklıklar konu 13 (tek konuya sığmadı) devamı gelecek… Beyazıt Öztürk: Klavyemin “R harfi nasıl bozuldu (var bende bir şansızlık) Helyum gazı nedir, tiryakilik yapar mı, mahallenizin bakkalında bulunur mu? Gir bak Reha Muhtar: Kamyonun altında kalmış adama “ Acı var mı efenim diye nasıl sordum Tıkla Bugüne kadar yaptığım gaflardan seçmece remix klipler TIKLA!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.