Meşhur Sunucu Saba Tümer'e Dava Açtı! saba tümer saba tümer haberleri Sevgili melekler, yılların başarılı spikeri Gülgün Feyman, Saba Tümer'e dava açtı Kendisini yayınlama esnasında rencide ettiği, minik düşürdüğü ve onurunu zedelediğini iddia eden Feyman, Tümer'e bütün 10 bin lira manevi tazminat davası açtı 1548617596 1548617596 unluspikersabatumeredavaacti5c4e078faa277unluspikersabatumeredavaacti5c4e078faa277 unluspikersabatumeredavaacti5c4e078faa277 SUNUCU Gülgün Feyman, Saba Tümere manevi tazminat davası açtı Feyman, 2 Mayısta yayınlanan Saba Tümerle Bugün programında Tümerin Millet bazen gündemden değil olunca bana bir sarıyorlar, Gülgün Feymanın Gülgün Feyman olduğu zamanlar, Zamanla hafıza kaybı oluyor insanlarda Allah korusun yani, O zamanlar Siret Dermanla çıkıyordu Dayaklar, mayaklar yemiş Ben de daha sonra gazeteden okudum bunları Kötü bir dönemiydi kadıncağızın yani açıklamalarıyla kendisini kamuoyu önünde küçük düşürdüğü, onurunu ve toplum içindeki saygınlığını zedelediği gerekçesiyle avukatı Yusuf Erikel aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu Hürriyet'in haberine tarafından Avukat Erikel, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesine verdiği dava dilekçesinde keza Saba Tümerin, konuşmasının bazı kısımlarında alaycı bir şekilde Gülgün Feymanın ses tonunu taklit edip müvekkilini çok ihtiyar ya da hastalığa yakalanmış biri gibi gösterdiğini öne sürdü Dava dilekçesinde, Saba Tümer, yaptığı açıklamalarla müvekkilimin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur Bu sözleri söylerken oluşturduğu mimiklerinden ve hareketlerinden de müvekkilimi küçük düşürme ve aşağılama kastıyla hareket ettiği açık açık anlaşılacaktır Programın yayınlandığı tarihten itibaren faiziyle birlikte 10 bin lira manevi tazminatın davalı Saba Tümerden tahsiline karar verilmesini talep ediyoruz denildi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.