Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede sosyal medyada karşı karşıya geldi!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede sosyal medyada karşı karşıya geldi!
0
47

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
unlu_sarkici_yildiz_tilbe_ve_ersoy_dede_sosyal_medyada_karsi_karsiya_geldi_1631274357_23.jpg

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ve TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede arasındaki aşı polemiği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, daha önce korona virüs aşısı hakkında görüşlerini dile getirmişti. Aşı olmadığını ve yaptırmayacağını söyleyen Tilbe'ye TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede'den yanıt geldi. Dede, Yıldız Tilbe'nin daha önce yaptığı açıklamaların üzerine Tilbe'ye "aşı karşıtı" nitelendirmesinde bulundu.

CfkzY_1631274119_1595.jpg

Sosyal medya hesabından konu hakkında açıklamada bulunan ünlü şarkıcı, "TRT1 ayıp değil mi yalan haber yapıyorsunuz, beni aşı karşıtı ilan ediyorsunuz, yakıştı mı size kaç gündür aşı olmadım diyorum, ben karşıt ya da kale değilim" ifadelerini kullandı.

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede ise bu ifadelere karşılık olarak şu sözleri sosyal medya hesabından paylaştı:

"Anlamadım aşı olmadığınızı, aşıya karşı olduğunuzu söyledim. Neye itirazınız"

Q6s0O_1631274059_0015.JPG

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt