meşhur popçu bengü trafik kazası geçirdi ünlü usta trafik kazası geçirdi bengü trafik kazası geçirdi meşhur şarkıcı bengü trafik kazası geçirdi birçok şarkılarıyla gönüllerimizde yer edinen ve serdar ortaçla yaptığı düetle dikkatleri üzerine çeken popçu bengü trafik kazası geçirdisabah saatlerinde konser dönüşü kaza yapan bengü zarar görmüş olarak kurtuldu 1548638057 1548638057 unlupopcubengutrafikkazasigecirdi5c4e5770794b7unlupopcubengutrafikkazasigecirdi5c4e5770794b7 unlupopcubengutrafikkazasigecirdi5c4e5770794b7 bengü,trafik kazası,tem,vefat,yaralı,twitter,serdar ortaç,mehmet ortaç,vefat,cenaze,ümir özer,çamlıca Magazin 10 Haziran 2019 11:06 Bengü'nün içinde bulunduğu minibüs bu sabahtan Tem otoyolunda kaza yaptı Bengü kazadan şoförüyle birlikte zarar görmüş kurtuldu Ama koruması yaşımını yitirdi Dün Ankara'da konser verdiği ve sabaha aleyhinde kara aracılığıyla İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenilen Bengü'nün özel minibüsü TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 500 metre kala kaza yaptı Meşhur artist Bengü Erden ve şoförü Salih Yağlıcı zarar görmüş olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı Ama Bengü'nün koruması öyle şanslı değildi Bengü'nün yakın korumalığını yapan Ümit Özer durum uygun yaşamını yitirdi Özer'in cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ÇOK HIZLIYDI Tem otoyolunda, fazla çabuk seyrettiği öğrenilen minibüs, Çamlıca gişelere 500 metre kala kontrolden çıktı Önce hızla bariyere çarpan minibüs, orta refüjte zıt dönerek durabildi Sabaha karşısında meydana gelen kazadan zarar görmüş kurtulan Bengü'nün şoförü Salih Yağlıcı yakında bulunan dinlenme noktasına gitgide artarak, buradaki kamyonculardan takviye istedi Yardıma koşan kamyoncular Bengü'yü zarar görmüş olarak minibüsten çıkardı Olay yerine ambulans çağrıldı Bengü'ye ve Yağlıcı'ya ilk müdahale kaza uygun yapıldı Ama Bengü'nün koruması Ümit Özer için yapılacak birşey yoktu Özer'in cenazesi ayrı bir ambulansla Ümraniye Devlet hastanesine kaldırıldı Bengü ve şoförü Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesinde çare altına alındı Kaza uygun ambulansa bindirilirken yüzünü kapatan Bengü sedye üzerinde acile getirildirken hastane içinde görüntülendi Yüzünde sıyrıklar olan Bengü'nün vücudunun çeşitli yerlerinde de kırıklar olduğu öğrenildi Bengü'nün şoförü Salih Yağlıcı'ysa kazadan minik sıyrıklarla kurtuldu Tedavisi ayakta yapıldı BENGÜ'NÜN TWİTTER'A YAZDIKLARI BU ARADA Bengü'nün kazadan kısa bir zaman önce twitter hesabına, Hangi konserden gelirsek gelelim sabahın ilk ışıklarında eve dönerken o bitkinlik unutuluyordiye yazdı Dün İstanbul'da Serdar Ortaç'ın babasının cenazesine katılan Bengü twitter hesabına Sabah Teşvikiye Camii'nden Ortaçın babasını defnedicez Yaşam böyle Nefes alırken hayattakilere şukredelimdiye yazmıştı ÖZEL HASTANEYE SEVK EDİLDİ Bengü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden özel bir hastaneye sevk edildi Bengü sedyeyle çıkarılırken, Arkadaşlar ben iyiyim dedi