Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu bıyık bırakmasının nedenini açıkladı!

Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu bıyık bırakmasının nedenini açıkladı!
0
129

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
YOtgC_1574842170_9998.jpg

Güvercin serisinin Kenan'ı ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakter ile alakalı net bir karşılık verirken, bıyık bırakmasının nedenini de açıkladı.

Star Tv ekranlarında yeni başlayan Güvercin serisinde Kenan karakterini üstlenen ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalara mahal veren bir röportajda bulundu. Dünden bugüne kendisini bıyıklı görmeye alıştığımız Nuroğlu, bıyık bırakmasının arkasında yatan sırrı açıkladı.

rNyZ5_1574842431_4657.jpg

Oynadığı karakter ile alakalı soruya Nuroğlu, "Oynadığım karakterle ilgili, hele ki işimiz görücüye çıkmadan evvel bir şeyler söylemeyi akıllıca bulmuyorum. Hem işin büyüsünü kaçıracak diye düşünüyorum hem de seyirciyi manipüle etmek istemiyorum. Ancak sevdim ben Kenan'ı, umarım seyirci de sever. Bir de bu türlü bıyık bırakınca rahmetli dedemin, sevgili amcamın gençliğine benzedim, hoşuma gidiyor bu. Bir biçimde onları yanımda hissediyorum burada Antep'te ata toprağım Urfa'ya da bu kadar yakınken. Ruhları şad olsun, parıltı içinde yatsınlar" biçiminde konuştu.

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt