Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü oyuncu Feride Çetin anne oluyor!

Hoş geldin! taydogan69 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ünlü oyuncu Feride Çetin anne oluyor!
0
68

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
unlu_oyuncu_feride_cetin_anne_oluyor_1573884008_016.jpeg

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin anne olacağını duyurdu.

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Çetin müjdeli haberi verdi. Rol gereği de hamile olan güzel oyuncu, bebek beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

I1bmo_1573884036_051.jpg

Belirginleşen karnının gözüktüğü fotoğrafa Çetin, "Sen gelmeden önce dayanıklı olduğumu bilir, ama güçlü saymazdım kendimi. Sabrımı da vaktimi de hak etmeyenler için çar çur ederdim. Daha şimdiden senden ne çok şey öğrendim... Her şeye rağmen hayata tutunduğun; bana umut, nefes ve esin verdiğin için binlerce şükür. Birbirimize sımsıkı sarılacağımız günlerin hayali ile yaşıyorum" notunu düştü.

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt