Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ünlü oyuncu Burcu Kara'nın anneannesi vefat etti

Hoş geldin! yazarali tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ünlü oyuncu Burcu Kara'nın anneannesi vefat etti
0
40

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
unlu_oyuncu_burcu_karanin_anneannesi_vefat_etti_1587807960_2917.jpg

Ünlü oyuncu Burcu Kara, anneannesini kaybetti. Kara, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Burcu Kara, karantina sürecinde anneannesini kaybetme acısı yaşadı. Anneannesi vefat eden oyuncu, haberi sosyal medya hesabından verdi ve duygularını paylaştı:

VR7c3_1587807859_3021.jpg

'Canım anneannem. Böyle girmiştik bu yıla halbuki. Beraber ve sarılarak. Ne mutlu bana ki bu kışı bizimle ve bizim evimizde geçirdin. Unutulmayacak anılar bıraktın bize. Ama gitmek istedin ısrarla. Haklıydın. Ben olsam, ben de dedemin yanına gitmek isterdim. Bana her cümlesinde ‘karıcığım” diyen o melek adamın yanına. Güle güle anneanneciğim. Seni çok seviyoruz.'

Similar threads

Ünlü oyuncu Burcu Kara, 1 Haziran'dan itibaren geçiş yapılan Kontrollü Sosyal Hayat için bilinçsizce davranan kişilere tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi sitemde bulundu. Kara, sosyal mesafeye uymayıp bilinçsizce davranan kişilerle karşılaştığını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Burcu Kara ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı. Burcu Kara'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 2016 yılında yapımcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturan Burcu Kara, 2017 yılında ilk bebeğini kucağına almıştı. 42 yaşındaki oyuncu Burcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yemin dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Gökberk Demirci geçtiğimiz aylarda annesini kaybetti. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bu üzgün haberi paylaşan oyuncu bu kez anneannesini kaybetti. Yemin dizisi ile ciddi bir hayran kitlesi elde eden Gökberk Demirci bu yıl içerisinde iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Yemin serisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Gökberk Demirci geçtiğimiz aylarda anasını kaybetti. Çevre medya hesabından paylaşım yaparak bu üzgün haberi paylaşan oyuncu bu sefer anneannesini kaybetti. Yemin serisi ile önemli bir hayran kitlesi elde eden Gökberk Demirci bu yıl içerisinde iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Burcu Kara ikinci çocuğuna hamile. Geçtiğimiz aylarda bebeğinin cinsiyetini açıklayan Kara'dan "5. ay bitti" paylaşımı geldi. 2016 yılında yapımcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturan Burcu Kara, 2017 yılında ilk bebeğini kucağına almıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt