Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü annelerin hamilelik ile ilgili düşünceleri

Hoş geldin! arap110 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ünlü annelerin hamilelik ile ilgili düşünceleri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meşhur annelerin hamilelik ile ilgili düşünceleri ünlülerin hamilelik anıları Her kadının yaşamak istediği hamilelik duygusunu yaşayan ünlülerimiz bakalım hamilelik ile ilgili neler söylemişlerunluannelerinhamilelikileilgilidusunceleri5c4e97e0d4f76gifalt :tik: :tik: :tik: 1548654555 1548654555 unluannelerinhamilelikileilgilidusunceleri5c4e97e0da883unluannelerinhamilelikileilgilidusunceleri5c4e97e0da883 unluannelerinhamilelikileilgilidusunceleri5c4e97e0da883 Kadının hayata başka bir pencereden bakmasını sağlayan hamilelik, heyecanlandırıcı ve anlatması şiddet bir histir Bebeğim ve Biz dergisinin hazırladığı 'Hamilesiniz' eki, ünlü annelerin bu hoş ve özel yolculukta yaşadıklarını sayfalarına taşıdı AYŞE KUCUROĞLU (İşkadını) EN HOŞ VE ÖZEL DÖNEMDİ EN GÜZEL VE ÖZEL DÖNEMDİ En sevdiğim şey, doktordan sonradan Tabak'ta öğle yemeği ziyafetiydi Hamileliğimde Bebek sahilinde uzun yürüyüşler vazgeçilmezimdir Bu dönemde vitrinleri seyahat etmek, yalnızca kocam ve çocuklar için alışveriş yerine getirmek fazla eğlenceli oluyor En güzeli de, kalori hesapsız günler olduğu için kendimi sıkmadan yemek yiyebiliyorum ZEYNEP KASIMLIOĞLU (Sunucu) HİÇ BİTMESİN İSTEDİM Hiç bitmesin istediğim bir zamandı Keza içinizde olsun, keza bir an önce doğsun istiyorsunuz Geceleri sabahlara dek bebeklerle konuştuğumu hatırlıyorum diğer taraftan bütün çocuklarıma hamile olduğumu; testlere lüzum kalmadan hissettiğimi Sonra ilk aylarda, bilhassa Zeynep Dila'ya gebe olduğumda, nazar değerinde diye herkesten gizlediğimi EBRU ŞALLI TAN (Spiker) EŞSIZ BİR DUYGU Hamilelikte en fazla bebeğimin hareketlerini hissetmeyi sevdim Fazla hoş ve eşi benzeri olmayan bir duygu GONCAGÜL SUNAR (Oyuncu) id BOL MIKTARDA UYKU DEPOLADIM Hamileliğim çok bakımlı ve uyuşuk geçti Dokuz ay tatildeymişim gibi yaşadım diyebilirim Bebek olduktan sonra izlemem zor olur diye bol bol film izledim Sokakta, parkta, deniz kenarında elimi kolumu sallayarak, karnımı şişire şişire uzun uzun yürüyüşler en sevdiğim şeydi Uyumayan kalacağım günler için uyku depoladım  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt