Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unal Aysal'dan Fenerbahce Yorumu

Unal Aysal'dan Fenerbahce Yorumu
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Başkan Aysal'dan Fenerbahce macı Yorumu

Galatasaray Başkanı Unal Aysal, Fenerbahce derbisi sonrası Hurriyet ’e ozel acıklamada bulundu:

Panik mi Bilakis, bu yenilgi bizi daha da ateşledi Yanılıp, yanılmadığımı onumuzdeki gunlerde goreceksiniz Fenerbahce derbisinde sarı kırmızılı takımın oynadığı futboldan ve Galatasaray taraftarının yuksek standartından son derece mutlu olduğunu belirten Unal Aysal şoyle devam etti:

Elde edilen netice haric, taraftarımızın davranışından ve takımımızın oyunundan tatmin oldum Macın en buyuk iki kazancı budur Bu yenilgi elbette dunyanın sonu değil Bundan sonra biraz daha gayret sarfetmemiz gerekiyor Hepsi bu

Fatih Terim ’le konuştum

Aysal, mactan sonra Fatih Terim ile konuşup konuşmadığı şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:

Hocamızla konuştum Ve oyundan dolayı kendisini tebrik ettim Terim de benim gibi duşunuyor Bu soylediklerim kesinlikle FBahce ’nin galibiyetini kucuk duşurmek değil ama sporda şans faktoru cok onemli Aysal “Bu yenilgi GSaray ’ı paniğe surukler yorumlarına katılmadığını da ifaderek şunları soyledi:

Bu yorumlara katiyyen katılmıyorum Tersine bu yenilgi bizi daha da ateşledi Bunu onumuzdeki maclarda oyuncularımız gosterecektir Bu mağlubiyet bizi daha fazla teşvik edecektir Yanılıp, yanılmadığımı goreceksiniz GSaray Başkanı, camianın pazar gunku macta uzerine duşen gorevi yerine getirdiğini de ifade ederek, “Bizim icin sahalarda iki şey cok onemli Huzur ve yuksek standart Takımımız ve taraftarımız pazar gunu bu konuda uzerine duşeni yerine getirmiştir dedi

imagesunalaysaldanfenerbahceyorumu5b0421f6af8c9

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt