Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umutlarıma sarıldım sıkıca...Bekledim.Beklemeyi öğrendim

Hoş geldin! byrumi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Umutlarıma sarıldım sıkıca...Bekledim.Beklemeyi öğrendim
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Umutlarıma sarıldım sıkıcaBekledimBeklemeyi öğrendim Dışarısı ayaz Gece yıldızsız ve soğukİçimde yeniden suskumluğum avaz Zihnim ,özlemim ve acının her çeşidiyle dolu ruhumYaklaşan bir bitişin üçgenin taban olmayan kenarı sesleri geliyor kulaklarıma,uzun zamandır aramıza yerleşen bu sükunet, bu ağır hava canımı acıtıyorRadyoda yine o şarkı; Ay bile çekip gider,Beni hiç düşündün mü? 1549092659 1549092659 umutlarimasarildimsikicabekledimbeklemeyiogrendim5c5547379fe34umutlarimasarildimsikicabekledimbeklemeyiogrendim5c5547379fe34 http:s46radikalrui1140812c2a6fe4fd6e602 Bu şarkıyı seninle dinlediğim gün geldi aklımaNe kadar sevgi doluydunCoşkun bir pınar gibi yüreğime akıyordu gözlerin Sonra ne oldu?Kusur kimdeydiBendemiydi?Bu gecikmiş sevgide mi?Anlayamadım?Zahmetle geldi tebesümlerin,sıradandı,içime işleyen o sözlerin Umutlarıma sarıldım sıkıcaBekledimBeklemeyi öğrendim Ancak yönüm her zaman sanaydı benimYüzü güneşe dönük günebakanlar gibiHep koşar adım yürüdüm bu sevgiye,her köşebaşında senin ''Dur''işaretinde çıksa karşımaBen her zaman sana yürüdüm Senin her gidişinde,ayrı olarak yıkıldı yüreğimKaç parçaya bölündü sayamadımBir parçası sende kaldı daimaAyrılığın her halini yaşadım, Yalnızlığın ,yokluğunun ve acınınSuskunluğu öğrendi dilim,ve saklamayı kalbim Her gidişinde kirpiklerime sakladım gözyaşlarımı; AğlayamadımAğlamamayı öğrendimSaatlerim gülüşüne ayarlıydıGünaydınımdınVe çaresiz gün batımımOradaydınBir buzdağı değin soğuk olsanda,her damlan yüreğimde öbür yaralar açsada ordaydınBen bekledimYüreğimdeki sevgiyi sundum sana, olur ya yüreğini ısıtır diyeSadece benim sevgim yetmedi ikimize Sen ve ben,''Biz ''olmadık hiçbir zamanEğreti yaşadık herşeyiHatta yaşayamadıkHep bişeyler ukde kaldı içimdeBen anlatamadım,sende anlamadınDilimde hep kifayetsiz kaldı kelimelerBu sevgi yoksulluğunda ,her saniye bir serseri kurşunla vuruldu yüreğim Açtığın yaraları sayamadım bile Gücüm kalmadıBu kan kaybına dayanamıyorum Git! Bundan Böyle dokunma yüreğime Git sahipsiz gecelerimden,gündüzlerimden;Yetim kalsın tekrar saatlerimGit! Uzatma elleriniBırak üşüsün ellerim!Bırak kavrulsun ciğerimm! Değme açtığın yaralaraSarmaya egzersiz, gecikmiş bir vefa duygusuyla Değme! Sızlayan Yaralarım Yok Ancak! Yüreğim ​ alıntıdır  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt