Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Umit Gur - Aşıklar Melek Olur

Umit Gur - Aşıklar Melek Olur
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Umit Gur Aşıklar Melek Olur Şarkı Sozu

Aşkta gurur olmasın
Ne sende ne bende
Sana aşık bir ruh var
İnan bu bedende

Hic bir zaman beni sevmesende
Ben sana aşığım biliyorsun

Calsan gonul kapımı
Ansan birgun adımı
Bensiz yaşamın tadını
Alamassın biliyorsun

Aşıklar Melek olur
Serveti yurek olur
İnsan aşık olurse
Mekanı cennet olur

Senin aşkın hep bende
Sonsuza uzanacak
Hayallerde duşlerde
Aşkımız yaşayacak

Similar threads

Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
imagessonveda5adb0aa853065 Ne dindim ne duruldum Her yokluğu unuttum Ne varsa sende buldu bu kalp Ne gunlere kaldı bu can dayandı durdum Doner dedim sabır yurek Gel gor ki bak senden once ben hic kimseye Boylesine deli aşık olmadım Ne varsa gecmişte kalan seninle yaşanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
İncesaz 6 Kalbimdeki Deniz albumunu dinledimBence dinlendirici harika bir albumAlbumde bazı fon muzikleri de var Gercekten cok beğendim albumuHerkese dinlemesini tavsiye ediyorumAlbum tanıtımını daha once Şekercimm Wish Burada! yapmıştıŞimdi şarkı sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Tesadufen Ucuncu kayanın uzerinde tesadufen Guneş ısıtmış bir kere tesadufen Yuzmuşuz,yurumuşuz senle ben tesadufen Butun bu kargaşada senle ben tesadufen Yine yine gece gokyuzu tesadufen Başkası olamazsın ki tesadufen Yatmış dunya bir yana hafiften tesadufen Her ilkbahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Tarkan Kayıp Şarkısı Tarkan Kayıp Şarkı Sozleri Tarkan Kayıp Hazin bir siyaha boyandı bulutlar İkimize ağlar bu nazlı yağmurlar Umudum azaldı, geciyor zamanlar Ayrılık efendi, kulu biz aşıklar Ellerin avcumda soldu Yaralı bir urkek kuştu Biten bir aşktan cırpınıp uctu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt