Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim: Bilselerdi Peygamber Efendimiz...

Ümit Erdim: Bilselerdi Peygamber Efendimiz...
0
123

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
umit_erdim_bilselerdi_peygamber_efendimiz_1567147700_6233.jpg

Verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncu Ümit Erdim dün akşam sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Kızı Ses ve eşi Seda ile olan sosyal medya paylaşımlarıyla kendine hayran bırakan Ümit Erdim, yaptığı paylaşımların altına gelen “Hanımcıyız” yorumlarına muhteşem bir açıklama yaptı. Erdim,  "Bir zümre var ki bu hanımcılık meselesine takmış. Ucu onlara dokunuyo demek ki. Maçoluğu, hayt huyt yapmayı, kadını geride tutmayı bir halt zannediyolar. Bir de sorsan müslümanım derler. Devam etsinler. Bilselerdi Peygamber Efendimiz (sav) Hz. Ayşe validemizi deveye bindirirken bir dizini yere koyup bir dizini de validemiz basarak rahat çıksın diye onun ayağının altına seriyordu. Hangimiz hanımımız arabaya binerken kapısını açıyoruz? Kainattaki en büyük hanımcı Efendimiz’dir. Bizim de yegâne örneğimiz O ve O’nun hayatıdır. Maçolar artisler dağılabilir. İyi akşamlar." dedi.

fgG0v_1567148241_4026.JPG

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt