Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uğur Balcı Al Baharlarını Şarkı Sozu

Uğur Balcı Al Baharlarını Şarkı Sozu
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Uğur Balcı Al Baharları şarkısının sozleri
Uğur Balcı Al baharları sozleri

Bir sanaa , bir sana yandığımı soyledim yağmurlara
Bir senii , bir seni sevdiğimi soyledim baharlara

Ayrılık zor bekletme yar , bir umut ver beklerim yar
Ayrılık zor bekletme yar , bir umut ver beklerim yar

Al artık getir baharı yanıma
Hasretin yeter artık yetti canıma
Gunlerim daralıyo gel artık gir koynuma

Al artık getir baharı yanıma
Hasretin yeter artık yetti canıma
Gunlerim daralıyo gel artık gir koynuma

Similar threads

Uğur Balcı'dan Al Baharlarını Şarkısının Sözleri Uğur Balcı Al Baharları şarkısının sözleri Uğur Balcı Al baharları sözleri Sanal alemde çektiği videolarla kendini meşhur etmeye çalışan gençlerden biri Uğur Balcı meleklerugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd122e7alt 16...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Uğur Balcı Al Baharlarını Şarkı Sözü Uğur Balcı Al Baharlarını Şarkı Sözü Arkadaşlar ben Uğur Balcı Al Baharlarını Şarkı Sözlerini arıyorum lütfen siz yazın biliyorsanız emrindeki  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
443
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt