Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üfürükçü hocanın sözüne kandı, katliam yaptı

Üfürükçü hocanın sözüne kandı, katliam yaptı
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Üfürükçü hocanın sözüne kandı, toplu cinayet yaptı hocanın katliamı MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, cinnet getiren garson 39 yaşındaki Akın Kızıl, 500 metrekarelik arazi yüzünden aralarında uyuşmazlık bulunan dayısı 51 yaşındaki Ömer Karaca, yengesi 36 yaşındaki Sultan Karaca ile kuzeni 34 yaşındaki İlker Karaca'yı av tüfeğiyle öldürdü Ardındaki tüfeği göğsüne dayayıp ateşleyen Akın Kızıl ağır yaralandı Kızıl'ın, öldürdüğü Karaca çiftine aralıksız, “Siz bana büyü yaptırtmışsınız Hocaya gittim baktırdım, o söyledi Beni öldürmek istiyorsunuz dediği ve canice günü de ‘üfürükçü hoca’ adıyla bilinen Muğla'daki birinin yanında uğradığı öne sürüldü Tüyler ürperten durum dün saat 1600 sıralarında Fethiye'nin dünyaca meşhur Gemiler Koyu'ndaki Kayaköy Köyü Muhtarlığı'na ait Beach Restoran'da meydana geldi Fethiye'deki bir restoranda garsonluk yapan ve son dönemde psikolojik çare gördüğü belirli bekar Akın Kızıl, 48 FG 510 plakalı otomobiliyle, 500 metrekarelik arazi yüzünden arasında anlaşmazlık yer alan dayısı Ömer Karaca ve eşi Sultan Karaca'nın çalıştığı restorana geldi Etraftaki yerli yabancı turistlerin gözleri önünde, “Siz beni öldürmek istiyorsunuz diye bağırarak elindeki av tüfeğiyle restorana giren Kızıl, karşısına meydana çıkan dayısı Ömer Karaca'yı alnından vurdu Ardından mutfağa giren Kızıl, yemek yemek yapan yengesi Sultan Karaca'ya kurşun yağdırdı Kanlar içinde kalan Karaca çifti olay uygun yaşamını yitirdi ÇOCUĞU KURTARMAK İSTERKEN ÖLDÜ Kurşun sesiyle irkilen müşteriler sağa sola kaçışırken restoranın bahçesine meydana çıkan Akın Kızıl, bu defa tüfeğini Karaca çiftinin 6 yaşındaki çocukları Ahmet Can Karaca'ya doğrulttu Bu sırada, restoranda çalışan Karaca çiftinin yeğeni ve Kızıl'ın kuzeni İlker Karaca olaya müdahale etti Akın Kızıl, kendisine “Sen ne yaptın diye bağıran ve minik Ahmet'i kucaklayıp kenara çekmeye çalışan İlker Karaca'ya da kurşun yağdırdı Kanlar içinde kalan evli ve 1 çocuk babası İlker Karaca da olay yerinde can verdi Küçük Ahmet ise restoranın bahçesine saklandı KENDİSİNİ DE ÖNCE VURDU, SONRA BIÇAKLADI Iyice kendini kaybeden Akın Kızıl, bu kere tüfeği göğsüne doğrultup ateşledi Kanlar içinde yerde kalan Kızıl, belindeki bıçağı da çıkarıp göğsüne saplamaya başladı Kan gölüne dönen restoranın önünde birkaç defa sendeleyen Kızıl yere yığıldı Kısa sürede olay yerine gelen jandarama ekipleri, restoranın etrafında güvenlik önlemi alırken asap krizi geçiren Karaca çiftinin yakınları katilin otomobilini taşladı Ağır zarar görmüş Akın Kızıl, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı Kızıl'ın yaşamsal tehlikesinin devam ettiği bildirildi Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kurşunlara niyet olmaktan son anda kurtulan Ahmet Can Karaca da yakınları göre restorandan uzaklaştırıldı Cesetler ise önce Fethiye Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi “HOCAYA BAKTIRDIM O SÖYLEDİ Akın Kızıl'ın 2 sene önce dayısı Ömer Karaca ile miras kalan 500 metrekarelik arazi yüzünden tartışma ettiği ve aralarında uyuşmazlık bulunduğu kaydedildi Dayısı ve yengesini gördüğü her tarafta, “Siz bana büyü yaptırtmışsınız Hocaya gittim baktırdım, o söyledi Beni öldürmek istiyorsunuz dediği ileri sürülen Kızıl'ın, cinayetten birkaç saat önce de Muğla Merkez'e tabi Yerkesik Beldesi'nde oturan ve ‘üfürükçü hoca’ adıyla bilinen birinin yanından geldiği öne sürüldü Emniyet güçleri, ‘üfürükçü hoca’ hakkında da araştırma başlattı Karaca çiftinin ise takriben 6 ay önce Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, “Canımıza, ırzımıza, çocuğumuza gelecek olayın sorumlusu Akın Kızıl’dır diyerek davacı olduğu belirtildi AYRICA OĞLU KEZA KARDEŞİ ÖLDÜ İlker Karaca’nın babası 60 yaşındaki Mustafa Karaca, “Olayı duyar duymaz koştum Oğlum İlker ve kardeşim Ömer’in kanlar içindeki cansız bedenlerini görünce kendimden geçtim Cinayeti işleyen Akın Kızıl da kız kardeşimin oğludur Katilin gözü dönmüş Acımız büyük dedi  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt