Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

- Ucretli Oğretmenlik Başvuruları başladı

- Ucretli Oğretmenlik Başvuruları başladı
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 ucretli oğretmenlik başvuru tarihleri,
Ucretli Oğretmenlik Başvuru işlemleri 2019
ucretli oğretmenlik başvuruları 2019

20192019 Eğitim Oğretim yılı Ucret karşılığı oğretmen gorevlendirme başvuruları başladı

İl Milli Eğitim Mudurluğu MEBSİS birimi tarafından yapılan duzenleme ile başvuru işlemleri artık internet uzerinden elektronik ortamda yapılacaktır
Van İl Milli Eğitim Mudurluğu sitesinin ana sayfasında bulunan başvuru ekranıyla, artık başvuru işlemlerinde gunlerce sıra bekleme cilesi sona ermiş oldu

Adaylar internet bağlantısının olduğu bir bilgisayarla, her yerden başvuru yapabilecekler Ayrıca, yapılan bir yenilikle, başvuru sayfasının altında oğretmen adaylarının kafalarına takılan sorulara anında cevap alabilmeleri icin, online iletişim ve destek sayfası da eklendi Boylelikle adaylar, sorunları icin anında muhatap bulabilecekler

2019 2019 Ucretli Oğretmenlik Başvuru işlemleri 216 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır Başvuru yapanların tumu 8 9 Eylul 2019 tarihleri arasında Merkez Ataturk Anadolu Lisesinde Hazırlık Semineri ’ne alınacaklardır Hazırlık seminerine katılmayan adaylara gorev verilmeyeceği belirtildi

(memurlarsitesi)​

Similar threads

Ucretli oğretmenlik nedir Ucretli oğretmenlik ile Sozleşmeli Oğretmenlik Aynı Mı Ucretli oğretmen olabilmek icin ne yapmak gerekiyor Cevap: Ucretli Oğretmenlik Hakkında Bilgi Ucretli oğretmenlik ne demek Ucretli oğretmenlik atanamadan oğretmen olabilmenin diğer adıdırAtaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
2019 Eğitim Semineri Başvuruları Başladı Universite Oğrencilerine Yonelik Eğitim Semineri Başvuruları BaşladıSPK Eğitim Semineri Başvuruları 14 Aralık 2019 tarihinde saat 18:00'e kadar devam edecek Sermaye Piyasası Kurulu Eğitim Semineri Başvuruları Eğitim Seminerine Başvurmak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
1oğretmenlik,insanlar,oğrenmeyi ve oğretmeyi sevenler icin ideal bir meslektir 2oğretmenlerin buyuk bir bolumu devlet memurudur 3oğretmenlik tum ulkelerde en yaygın olarak gorulen bir meslektir 4oğretmenlik kadınların yoğun olarak calıştığı bir meslek alanıdır 5oğretmenlik,daha cok orta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul MEB Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul 2019 2019 Eylul Donemi Oğretmen Atama başvuruları bugun başladı2019 Eylul Donemi Oğretmen Atamaları bugun tarihinde yapılacak2019 Eylul Oğretmen atamalarıyla ilgili MEB yazılı bir duyuru yayınladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
2019 yılı 40 bin oğretmen atama başvuruları Eylul 2019 Eylul ayı oğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor Milli Eğitim Bakanlığından yapılan acıklamada 2019 yılının Eylul ayında 40 bin oğretmenin ataması yapılacak denilmiştir eylul 2019 Oğretmen atamalarının başvuru tarihi 39 Eylul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt