Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Üç Aylar Duası

Üç Aylar Duası
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Üç Aylar Duası

Üç Aylarda Okunan Dua

Üç Aylara Girerken Okunacak Dua

Allahümme barik lena fi Recebe ve Şaban ve belliğna Ramazan vahtim lena bil'iman ve yessir lena bil'Kur'an

Ey Rabbim! Bize Receb'i ve Şa'ban'ı kutsal kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır

(İbn Hanbel, Müsned, 1259)

RECEBİ ŞERİF DUALARI

10 Gün Subhânallâhil Hayyil Kayyûm

10 Gün Subhanallâhil Ehadis Samed

10 Gün Subhânallâhil Gafurir Rahîm

ŞABANI ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Lâtif Celle Şanühu

10 Gün Yâ Rezzak Celle Şanühu
10 Gün Yâ Aziz Celle Şanühu

RAMAZANI ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Erhamerrâhimin

10 Gün Yâ Gaffârezzünûb

10 Gün Yâ Atikarrikâb

Bu Üç ayları en iyi şekilde ibadetle geçirip bol bol dua edelimRabbim dualarımızı kabul etsin *

Similar threads

Üç aylarda çekilen tesbih ve dualar Üç aylarda yapılması gereken ibadetler şöyledir; Ilk Kez şunu bilmeliyiz ama üç aylarda yapabileceğimiz en hoş ibadet oruç tutmaktır Zira aşağıda naklettiğimiz iki hadis i şerif Recep ve Şaban ayında oruç tutmanın faziletini ve önemini ortaya koymaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
RECEBİ ŞERİF DUALARI Recebi şerifte okunacak dua: Bi'smi'llahi'rrahmani'rrahim Allahümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an ( Bu duanın, rakam tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif baştan başa günde 100 def'a okunmasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Uc Aylar Duası Uc Aylarda Okunan Dua Uc Aylara Girerken Okunacak Dua Allahumme barik lena fi Recebe ve Şaban ve belliğna Ramazan vahtim lena bil'iman ve yessir lena bil'Kur'an Ey Rabbim! Bize Receb'i ve Şa'ban'ı mubarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır (İbn Hanbel, Musned, 1259)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Uc Aylarda Yapılacak Dualar Uc Aylarda Nasıl Dua Etmeliyiz Uc Aylarda Hangi Duaları Etmeliyiz “Allahumme barik lena fi Recebe ve Şaban Ve belliğna Ramazan Vahtim lena biliman ve yessir lena bilkuran Uc aylar girince her gun 7, 10, 25 veya 100 kere bu dua okunabilir RECEBİ ŞERİF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
RECEBİ ŞERİF DUALARI Recebi şerifte okunacak dua: Bi'smi'llahi'rrahmani'rrahim Allahumme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an ( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif boyunca gunde 100 def'a okunmasında fazilet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt