Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

u223;ir siLah oLsa hani...!

u223;ir siLah oLsa hani...!
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guz yaprakLarı dokuLuyor yoLLarıma
DaqLarımda kar
Hér ßir kıpırtı,séni hatırLatıyor bana yar!
ßén ki,kac ßahar qécirdim sensiz,kac quz
Sén ßéLkidé ßékLémédin ßéni,sévmédin
Sévémédin kéndincé
YurékLérimiz yaßancıLaştı sanki ßirßirLeriné
Hic mi sévmémiştik?

ßir siLah oLsa hani
Dayardım şakaqıma,
''ßén séni sévdim ama sén anLamadın'' déyip,
ßasardım tétiqé
Ama onuda yapamam ya
Korkarım yapamam
AqLarım,oLduqum yérdé oturur kaLırım
Korkarım cunku; ya icimdéki séni incitirsém?
Korkarım cunku;ya icimdéki sénin yuréqini kanatırsam?
Dayanamaz ßéndéki ßu yurék
Dayanamaz sana

ßir siLah oLsa hani
Dayardım şakaqıma
Ya qerisi
Sana vusLat!
ßana oLum!
SérSéri kız!

Similar threads

Sonbahar yaprakLarı döküLüyor yoLLarıma DaqLarımda kar Hér ßir kıpırtı,séni hatırLatıyor bana yar! ßén ama,kaç ßahar qéçirdim sensiz,kaç qüz Sén ßéLkidé ßékLémédin ßéni,sévmédin Sévémédin kéndincé YürékLérimiz yaßancıLaştı benzeri ßirßirLeriné Hiç mi sévmémiştik? ßir silah oLsa hani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Nickleeeeer sıcak sıcak ) nickleeeeer sıcaksıcak sıcakla ilgili sözler sıcak x SewDiqim uzak durma !! yüReqim Yanı ßa$nDa!! aL Canm Sénin oLsun!! ßıRakMa ßéni Güya yoLda!! ßa$ım DönüYor GaLißa öLÜYORum 1 İpté 2 Ama$i Oynayamaz Ya Sén Dü$érsin Yada ßén İtérim! qiTméq Yaqı$maSs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Emo Sözleri emo hayatta kalma, emo kelimeler hayatta kalma, yeni sozler en hoş Yepyeni garip get süper becerileri, hiper emo hayatta kalmak için burada asiqLar negatif derLer ! tekrar tekrar her asqin bir sonu wHar ! asiqLaR olumsuz DerLer bisimKisi buraya qDr ! siZofreniq SessizLiimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
En yeni ve süper Emo Nickler geldi meleklerim 2010 emo nickler 2010 nickler 2010 nickleri nickler emo emo nickleri Emocuyum benim tarzım emo diyenlere özel emo nickleri burda arkadaşlar en yeni emo nickleri arıyorsanız buyrun вυ нαуαт; iηα∂ıηα вαηα нєяgυη уαρıℓαη ¢σк вαуαт νє кöтü вιя єѕρяi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
yeni tür nickler facebooka yazılacak hoş sözler msn ye yazılacak güzel sözler facebooka nickler facebook faceye qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil PİSMANIMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım' Askmı Dedin Bana SacmaLadın Seni Sewiyorum Diyene İnanma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt