Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter İçin Güzel Sözler Mesajlar

Twitter İçin Güzel Sözler Mesajlar
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Twitter İçin Hoş Sözler Mesajlar Twitter İçin Sözler Güzel Twitter Sözleri Nickleri Twitter Sözleri ve Nickleri Sevgili melekler, bu yazımızda twitter için kullanabileceğiniz twitter sözleri ve nickleri listemizi sizlerle paylaşmak istiyoruztwittericinguzelsozlermesajlar5c556b89c957dalt 1549101957 1549101957 twittericinguzelsozlermesajlar5c556b8a07884twittericinguzelsozlermesajlar5c556b8a07884 twittericinguzelsozlermesajlar5c556b8a07884 Elin adamı avuç içi çıkar,marsa gider,arsenikte yaşam bulurBiz de çubuk krakeri kırmadan yatay olarak ağzımıza sokmaya çalışırız 1murat hangi savaşta ölmüstür sorusuna; katıldığı en son savaşta diyen öğrenciye beğeni Aldığımız çeyrek altını kutusunda bakımlı ettirebilmek için altına sünger koyan bir milletiz GTA oynarken yok yere ezdiğim tüm masumlardan özür diliyorum Bu aralar patavatsız olan herşeyimi atıyorum,özellikle kahkahalarımı Yüksek, yüksek tepelere konut kurmasınlar gidip gelmesi zor oluyor lan Saç spreyi sloganı; Kafama sıkar giderim Abi bi çuval inciri berbat ettin, sözüne hiç anlam veremiyorum E incir alıngan meyvedir, hepsini çuvala koyarsan bağlı berbat olur Bana bir selpak ver dediğimde selpak yok deprempak vereyim diyen arkadaşımı boğdum Kaç sene yerim? Kaçta yatarsam yatayım, erken kalkarım diyen insanı kıskandığım kadar kimseyi kıskanmadım O nasıl bir bünyedir öyle Bana yaşadığın en dehşet doymuş hatıra anlat derlerse onlara; Şöföre verdiğim 100 liranın üstünü beklerken yaşadığım dakikaları anlatırım Misafirlikte gidilen apartmanda “acaba bu ışık mı yoksa zil mi Duygusunu Yaşamıştır Cümbür Cemaat  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt