Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter ’dan Reklam Yayıncılığında Kritik Adım

0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Twitter
Twitter ’dan Reklam Yayıncılığı

Twitter yayınları konusunda geçtiğimiz günlerde manâlı adımlar atarak üçüncü partilerden stream formatında yayınına engelleme getirdi Twitter sonuçta bu büyük pastayı oluştururken, gibi kritik bir malzemeyi katiyen gözardı edemezdi

Twitter ’ın yeni politikasından memnun olmayanlar da var Sistemlerini tamamen Twitter üzerinden yayınlamak amacıyla geliştiren Adly ve Twadly sitelerinin akıbeti bilinmez

Twitter yetkilileri şurada yayınladıkları yazılarında stream formatındaki reklamları engelleyerek yalnızca Promoted Tweets programını devam ettireceğini açıkladı

Twitter haklı olarak servislerini diğer partilerle birleştirmek ve entegrasyon taraftarı yok Twitter ’ın attığı bu adımla ilgili ilkeleri yurtdışında peşine düşüp takip edilen popüler bloglarda da bulabilirsiniz

Ortada bir döner anapara varsa, görünen o ki paralar Twitter ’ın kendi kasasına girecek Eğer altyapınızı diğer bir sisteme bağımlı olarak inşa ediyorsanız, Twitter ’ın yaptığı gibi daha sonra uygulanan değişikliklere kurban olabilirsiniz Bu cins sıkıntılarla karşılaşmamak için kuşkusuz işin en başından itibaren içten adımı atmak gerekiyor

Twitter ’ın bu darbesine kurban olan webmaster arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz *

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt