iltasyazilim
FD Üye
son günlerde benim dikkatimi çeken birşey var medyada tv deki müzik veya talk show yada her hangi bir konser görüntüsündeki türbanlı, hatta bir kısmı mesturede giyili bayanlkarın aynen diğer açık bayanlarlar gibi hop oturup hop kalktıkları şarkının ritmi ile dans ettiklkeri ni görüyorum burda aklıma o bayanlar değilde acaba hani bayanlardan türbanuı çıkaramayınca yasakla falan onların meşreblerini hafifletici, inanç mayasını bozucu akıllara
bak bölede türban takılıyogibi bir fikir sokup sonada bu anlayıştaki kız yada aile nasıl olsa zamanla takmasamda olur anlayışında olacağı için bir tür oyun var gibi geliyor önce inancın bağını kırıyolarki sona elinden alması kolay olsun
diye düşündüklerini düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
bak bölede türban takılıyogibi bir fikir sokup sonada bu anlayıştaki kız yada aile nasıl olsa zamanla takmasamda olur anlayışında olacağı için bir tür oyun var gibi geliyor önce inancın bağını kırıyolarki sona elinden alması kolay olsun
diye düşündüklerini düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.