Tuzlu Waffle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay bardağı un
- İsteğe bağlı kaşar rendesi
- Dereotu
- Vişne reçeli
Tuzlu Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta, süt, kabartma tozu ve tuzu karıştıralım.
- Un, kaşar peyniri ve dereotunu ekleyip, tekrar karıştıralım, unu topaklanmasın.
- Waffle makinesini yağlayıp, bir kepçe harçtan döküp, kapatalım ve pişirelim. Sizler tavadada yapabilirsiniz.
- Ben vişne reçeli ile tükettim. Bütününe reçel dökebilirsiniz yada küçük modüllere ayırıp küçük porsiyon halinde tüketebilirsiniz.
- İki türlüde fotoğraf ekledim. Denemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun????.