Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turta

Hoş geldin! 123456same1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Turta
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
turta.jpg

Turta Tanımı İçin Gereçler


Hamuru için
  • 1 margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı pudra şekeri/toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • Kömbe baharatı (isteğe bağlı)
İçi için
  • 6 adet orta uzunluk elma
  • Toz şeker (miktarı isteğe bağlı)
  • 2 tatlı kaşığı toz tarçın

Turta Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle elmaları rendeleyin. Şekeri ve tarçını da ekleyip tencerede pişirin.
  2. Hamur için eritilmiş margarin, sıvı yağ, yoğurt ve şekeri bir kaba alıp şekeri eriyene kadar karıştırın.
  3. Daha sonra vanilya kabartma ve unu eleyerek denetimli bir biçimde ekleyin ve yoğurmaya devam edin. Ele yapışmayacak yumuşak bir hamur elde edin.
  4. Hamurun bir kısmını tabanı için kenarlarına da olacak formda uygunca açın.
  5. Daha sonra elmaları içine yayın. (isterseniz ortasına elma yerine 1 küçük kavanoz reçel koyabilirsiniz. ).
  6. Kalan hamuru üzerine rendeleyin.
  7. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun. ????.
 
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt