iltasyazilim
FD Üye
1 baş soğan
50 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 su bardağı pirinç
1 kahve fincanı badem
1 çorba kaşığı fıstık
tuz, karabiber
yemek için :
iki kilo lahana turşusu (veya lahana)
1 baş soğan
150 gr margarin
kırmızı biber
150 gr tereyağ
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Önceden hazladığınız iç pilavı ördeğin içine doldurulup dikinDerince bir tencereye, tereyağ ve margarin koyup, ince doğranmış soğanı hafifçe kavururken, küçük parçalara doğranmış lahana turşularını da ilave edip 1520 dakika kadar daha kavurunÖrdeği lahanaların ortasına yerleştrin, baharatları ve suyunu ilave edip, 15 saat kadar ağır ateşte pişirinPiştikten sonra bir tepsiye koyup, onbeş dakika fırınladıktan sonra servis yapın
50 gr tereyağı
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 su bardağı pirinç
1 kahve fincanı badem
1 çorba kaşığı fıstık
tuz, karabiber
yemek için :
iki kilo lahana turşusu (veya lahana)
1 baş soğan
150 gr margarin
kırmızı biber
150 gr tereyağ
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Önceden hazladığınız iç pilavı ördeğin içine doldurulup dikinDerince bir tencereye, tereyağ ve margarin koyup, ince doğranmış soğanı hafifçe kavururken, küçük parçalara doğranmış lahana turşularını da ilave edip 1520 dakika kadar daha kavurunÖrdeği lahanaların ortasına yerleştrin, baharatları ve suyunu ilave edip, 15 saat kadar ağır ateşte pişirinPiştikten sonra bir tepsiye koyup, onbeş dakika fırınladıktan sonra servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.