Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turşu

Turşu
0
425

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Turşu Bakmak Rüyada turşu yediğini görmek; paranızı boşuna harcayarak geçimini sağlama sıkıntısı çekeceğinize işarettir Rüyada turşu insanın fazla beğendiği, istediği fakat içyüzü hiçte iyi olmayan bir şeydir Rüyasında turşu yaptığını görebilen, haram mülk veya haram para alır Turşuyu barbar koyan, kapta görebilen kendisine değer olmayan biriyle evlenir

Similar threads

turşu kurmak fena kimselerin ahlakı ile ahlaklanmaya, malı işraf etmeye, sözünüden caymaya, dinden yüz çevirmeye; Turşu yemek bol rızka, hastanın turşu yemesi iştahının açılmasına ve iyi olmasına delalet eder Rüyada turşu insanın fazla istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Rüyada Turşu Bakmak, Rüyada Fasulye Görmek, Rüyada Turşu ayarlamak kötü kimselerin ahlakı ile ahlaklanmaya, malı işraf etmeye, sözünüden caymaya, dinden yüz çevirmeye Turşu yemek bol rızka, hastanın turşu yemesi iştahının açılmasına ve iyi olmasına kötüye işaret eder Rüyada turşu insanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Rüyada böğürtlen yemek yemek Rüyada böğürtlen gömek böğürtlen yemek yemek şu şekilde ifade edilmiştirRüyada böğürtlen yemek mutluluk ve bereket getirecek günlere göze çarpan etmektedir Bu rüyayı görebilen rüya sahibinin şansının açık olduğuna, kazanç kapılarının verimli olacağına, geçimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Rüyada su görmek Rüyada su bakmak nedir rüyada su bakmak nasıl tabir edilir bu gece rüyamda mutfakta bi damacana su gördüm ne anlayış geldiğini merak edip bakmak istedim sonra aklıma siz melekler geldiniz belki benim gibi merak edenler vardır diye rüyamın yorumunu sizinlede paylaşmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
C Harfi Rüya Yorumları rüyada delik çorap görmek rüyada ceviz kırmak çorapla yürümek lezbiyen ceviz zarar vermek bakmak SOKAK : Bir cadde her tarafında yürüdüğünü bakmak, içten yolda olduğunuzu gösterir SIRÇA : Bir sirça parçasından bakmak, hayal kırıklıkları yaşayabileceğinize işarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,519Konular
981,220Mesajlar
31,082Kullanıcılar
shira2Son üye
Üst Alt