Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turp Turşusu

Turp Turşusu

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
turp-tursusu.jpg

Turp Turşusu Tanımı İçin Gereçler

  • 6 turp
  • 1 çay bardağı üzüm sirkesi
  • 20 diş sarımsak
  • 4 tatlı kaşığı kaya tuzu
Ölçüler 2 kavanozluktur yarıya bölerek kavanoza koyun


Turp Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Turpları soyup kırmızı kabuk kalmayacak halde temizleyin.
  2. Akabinde dilediğiniz formda doğrayın ben küp küp doğradım parmak kalınlığında olsun.
  3. Kavanoza doldurmaya başlayın yarısına gelince kavanoza sarımsak ekleyin tamamı dolunca üzerine tekrar sarımsak ekleyin.
  4. Üzerine kaya tuzu, üzerine sirke ekleyin kalan boşluğa da su ekleyerek tamamlayın 15-20 gün sonra açıp tüketebilirsiniz.
Afiyet olsun ????????

Turp Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt