Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkler'i Ölüme Götüren Sözler

Türkler'i Ölüme Götüren Sözler
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Türkler'i Ölüme Götüren Sözler Biz Türkler ara sıra fazla meraklıyızdır herşeye, yardımlaşmayı sevdiğimizden midir, yoksa merak mıdır agnostik herşeye el atmak isteriz İşte size bunlardan bazı örnekler Osman koş arka mahallede gavga varımış! Sen ne diyon, seninki de bişey mi ben sigaraya 4 yaşımda başladım Var mısınız yine bu gece 4 kasa bira içelim? Bak bu virajı 150'ynen dönecem şimdi! Ne oldu bilader bi sorun mu vardı?!! Gelsin len gelsin abisi gelsin netceğimiş! Du bi şaka yapam şuna! Bu nedir fakat??? Abi senin için az çok diyolar? burada elektrik var mı ?? acılın bide ben bakayım bide mavi kabloyu keselim bu pimi cekince ne oluyor ?? boyun masajı yapayımmı abi ?? Yok değil bişey olmaz sağlığa kötüye işaret! vitesi nafile al abi eksik yakıyor öyle ooo ooo o otomobil gelene değin biz 10 kere karşıya geceriz bile hadi koşşşş Seni hocaya götürelim bişeyciğin kalmaz kaptan koy ver gitsin radar yokkk şşşşşş memo ; şu adamla öpüşen senin karın değilmi yaw bağla işte o iki kabloyu;memet sanatçı daima o kadar yapıyordu Senin kızı o Musa'ynan görmüşler dayı ha, benden söylemesi bide fişi taktınmı tamamdır sen ne diyon beee bu ucak anlamsız depoyla bile 100 mil gider ahada bak silahın emniyedi kapalıydı demi abi Çek oğlum bi fırt otur otur sağlam orası ustaaa hele ordan bi kalas at Hemen Hemen ölüyoduk yav Amaaan kötüye bişey olmaz hadi bitmiş kaptannn sağ serbestttttttttttttt Ne gereği var ilacın kirve, bana bişey olmaz acılın bede ben bakayım durun ben ilk destek kursuna gittim açılın ben fazla yara diktim açılın bakem bide mavi kabloyu keselim komserim senin icin faşist diyolar Abi bu dabanca dolu mu? Ver bi bakayım ben askerdeyken komandoydun , bak bize böyle bişey öğretmişlerdi Gel bi güreşelim senle abi yanlış anlamada yengede bi icim suymuş haaaa Hadi bak koşarak geçecez bu arabayı alıntı  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt