Türkiye'yi Yurtdışında Julianne Moore Tanıtacak! türkiyenin tanıtım yüzü, julianne moore, türkiyenin tanıtımı Sevgili melekler, Turizm ve Kültür Bakanı Ömer Çelik'in Türkiyenin tanıtımı için bir Hollywood yıldızıyla anlaştıkdediği ad ortaya çıktı Türkiye'nin yurtdışındaki yüzü Julianne Moore olacak İyi aktris, güzel aktris de niçin ülkemizi bir yabancı tanıtacak ben onu anlayamadım Bir insanın bir memleketi tanıması için içinden gelmesi, geleneğini, göreneğini bilmesi, halkını tanıması gerekli yok mi? Daha önceleri ülkemizin tanıtım yüzleri Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tülin Şahin gibi isimler olmuştu, gayet de güzeldi Acaba daha çok uyarı çekilsin mi istendi, ben anlayamadım doğrusu Moore, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırlayacağı Türkiye'nin tanıtım filminde oynayacak Ünlü aktris, Magnolia, Hannibal, The Big Lebowski, Jurassic Parkgibi filmlerde yer almış tecrübeli bir oyuncu Emmy ödülü yer alan aktris 4 kez de Oscar'a aday gösterildi 22849 22849 turkiyeyiyurtdisindajuliannemooretanitacak5c4ddbf06c8bfturkiyeyiyurtdisindajuliannemooretanitacak5c4ddbf06c8bf 250 250 juliannemoorejpg22849 Türkiye'yi Yurtdışında Julianne Moore Tanıtacak! juliannemoorejpg22849 Türkiye'yi Yurtdışında Julianne Moore Tanıtacak! JULIANNE MOORE KİMDİR YAŞAMSAL HAKKINDA BİLGİLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.