Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiye'nin Sesiz bilişim atağı "Pardus"!

Türkiye'nin Sesiz bilişim atağı "Pardus"!
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Türkiye'nin %96'sı Windows, kullanıyor Windows, Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulmuş mega şirkettir Bizim yaptığımız her tıklama bastığımız her tuş, Microsoft'un ABD'deki üssüne gittiğini biliyormuydunuz? Bilgisayarlar, bizim sırdaşımız, arkadaşımız, bizi terketmeyen sevgilimiz, arkamıda duran anne babamız gibidir Ve yaptığınız herşey Microsoft'un depolarında mevcut, internet bağlantınız olsun ya da olmasın Peki sen bundan memnunmusun Sürekli Donan kıytırık bir Windows! Windows'a para vereceğinize, neden vatanınızın yaptığı ücretsiz sistemi kullanmıyorsunuz? Ben, şöyle anlatayım Normalde Windows'a para verirsiniz Ama sağolsun Türk, insanı yama yapıyor Ama o yamada para yerine giriyor Şimdi burda diyeceksinizki Neden bedava, acaba ne eksiği varda ücretsiz Kesin işe yaramaz birşeydir diye hep Windows'ta kalacaksınız Siz Windows'lu bilgisayarınızı açtığınız her an Microsoft'a 5 Dolar para gidiyor Dünyada her açılan bilgisayarı 1 dk değerinde hesaplarsak Microsoft'a dakikada 1000000' küsür birşey gidiyor Ve bu paralar Amerika ve İsrail, ordusuna gidiyor Ve silah, tank, füze vb tesişat alınıyor Kısacası kendilerini güçlü hissedip Türkiye'ye Özür DilememDiyor Sayın muhterem, Netenyahu Amerika Ordusuda gidip Irak'taki binlerce kardeşimizi öldürüyor Ve sayın Obama, bizim dışişleri bakanımızı işaret parmağıyla emir verir gibi çağırıyor Onların, mallarını kullandığımız her an onların ordularına para gidiyor Sende kendi ülkenin yaptığı biricik gururumuz, Pardus'u kullanmaya hazırsın Bu senin vatandaşlık görevin
Ben, Pardus'un özelliklerini anlatmadım ama burada daha detaylı bilgi bulabilirsin

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Kendinize, iyi bakın
İyi, forumlar

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt