Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyenin En Guzel Fıkraları

0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Guzel Turk Fıkraları

* Dunyanin Sahibi Kim Olacak?
Dunyanin gelismis ulkeleri bir araya gelmisler Bir gun, en son teknolojilerle uretilmis bir bilgisayara butun ulkelerle ilgili verileri yuklemisler ve sormuslar: Dunyanin sahibi kim olacak?
Bilgisayar uzun sure bilgileri değerlendirmis ve buyuk an gelmis Nefesler tutulmus Bilgisayar, sonucu yaziciya gondermis Hakem heyeti sonucu ilan etmis
TurkiyeHerkes sasirmis Mutlaka bir yanlislik olmustur dusuncesiyle ayni soruyu bir kez daha sormuslar Bilgisayar uzun sure calistiktan sonucu yaziciya gondermis Turkiye
Tum dunya soka girmis Birisinin aklina niye?diye sormak gelmis Herkes bu fikri begenmis ve bilgisayara sormuslar Niye?
Bilgisayar sonucu yaziciya hic dusunmeden gondermisHerkes bir gun uzaya cıkacak ve dunya Turklere kalacak

* Ayı Nerden Bilsin
Avcılar kendi aralarında atıp, tutuyorlarmış Avcının biri;
Gecenlerde İstanbul'da Belgrad Ormanlarında ava cıkmıştım Birde ne goreyim, karşımda 5 metre boyunda bir ayı
Avcılardan biri hemen atılır:
Hadi be sende İstanbul'da Belgrad Ormanlarında ayı ne gezer
Avcı hemen cevap verir:
İyide arkadaş Allahın ayısı oranın Belgrad Ormanı olduğunu nerden bilsin

* Ramazan Topu
Bir gun tilki ormanda tek başına gezerken ağaca asılmış bir parca et gorur Etin yanına yaklaşarak incelemeye başlar ve etin arasına gizlenmiş bir bomba gorur Ete hic dokunmadan 1015 metre kenara cekilerek uzanır ve beklemeye başlar Biraz sonra kurt cıkagelir ve eti gorur, şoyle bir sağa sola bakınırken tilkiyi gorur ve sorar: Eti gormuyor musun?Tilki: Ben orucumder Kurt: Ben yiyebilir miyim o zaman?diye sorar Tilki: Buyur ye, afiyet olsun!der Kurt eti ısırmasıyla bombanın patlaması bir olur ve kurt ağır yaralı bir şekilde 810 metre ileriye suruklenir Tilki bulunduğu yerden kalkarak etin yanına gider ve başlar yemeye Buna dayanamayan kurt sorar: Hani sen oruc tutuyordun?Tilki: Top atıldı duymadın mı?der

* Cenaze Namazı
Birgun temelin annesi olmuş temele sormuşlar niye namaz kılmeysun temel ben cenaze namazı kılmasını bilmeyrum demiş 15 gun sonra kaynanası olmuş temel en onde namaz kılıyomuş temele hani sen cenaze namazı kılmasını bilmiyordun demişler temel bu cenaze namazı deyildur bayram namazudur demiş

* Sarışın oğretmen
Sarışının biri ilkokul oğretmeni olarak staja başlar, cok heveslidir
Bir gun teneffus sırasında butun cocuklar futbol oynarken bir cocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu gorur Cocuğun iyi olup olmadığını oğrenmek uzere yanına yaklaşır ve cocuk bir sorununun olmadığını soyler Bir sure sonra sarışın cocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu gorur, ici rahat etmez ve tekrar cocuğa yaklaşarak;
''Senin arkadaşın olmamı istermisin?'' diye sorar, cocuk pek hevesli olmamakla birlikte;
''tamam'' der
İlerleme kaydettiğini duşunen sarışın oğretmen;
''Butun cocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?''
Afallayan cocuk hayretle cevap verir;
''Cunku ben kaleciyim''

* Dort Ayaklı Ordek
Bir gun, Nasrettin Hoca, camide bir vaaz veriyordu Cemaatten bir kışının esnediğini ve bir kısmının uyukladığını fark etti Bunun uzerine şoyle konuşmaya başladı: Bir sabah, Akşehir'den dışarı cıkmıştım Cayın kenarında dort ayaklı ordekler su iciyorlardı Dort ayaklı ordek sozunu işiten cemaat, gozlerini acarak Nasrettin Hoca'yı dikkatle dinlemeye başladı Bunun uzerine Nasrettin Hoca: Yahu! Siz nasıl adamlarsınız Deminden beri size vaaz ediyorum, uyukluyorsunuz da, kuyruklu bir yalan uydurunca hepinizin gozleri acıldı

alıntı

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt