Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkistan Pilavı Tarifi Resimli

Türkistan Pilavı Tarifi Resimli
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Türkistan Pilavı Tarifi Resimli Türkistan Pilavı Tarifi Resimli Merhaba kızlar sizden Türkistan Pilavı Tarifini istiyorum bana ayrıntılı bir şekilde Türkistan Pilavının yapılışını yazarsanız fazla sevinirim  

Similar threads

Yaz Pilavı Tarifi Resimli Yaz Pilavı Tarifi Resimli Arkadaşlar sizden Yaz Pilavı Tarifini rica ediyorum lütfen dahası yaz pilavının yapılmış bir resmini ekleyin  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Türkistan Lejyonu Hitler Türkiye'ye saldıracaktı 2 Dünya Savaşında Hitler adına cepheden cepheye koşan 180 bin kişilik Türkistan Birliği, savaşın seyrini değiştirmişti Aksiyon dergisi, birliğin komutanlığını yapan Baymirza Hayiti bulupkonuştu Hayit, Hitler Türkiyeye girecektiBunu biz önledik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Türkistan Pilavı nasıl yapılır Türkistan Pilavı hazırlanışı Türkistan Pilavı malzemeleri: 3 kadeh pirinç 1 kg ayrıntılarıyla yağı temizlenmiş kuzu kuşbaşı 2 adet havuç 1 büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çorba kaşığı karabiber 1 çorba kaşığı tuz Türkistan Pilavı yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Zerde Pilav Tarifi Resimli Zerde Pilav Tarifi Resimli Merhaba kızlar sizden Zerde Pilav Tarifini rica ediyorum lütfen bana zerde pilavı nasıl yapılır yazın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Mengen Pilavı Tarifi Resimli Mengen Pilavı Tarifi Resimli yapılışı hakkında yardımmm Kızlar bana derhal resimli Mengen Pilavı Tarifini verin Ne yapıp edip bu pilavı öğrenmem lazımmengenpilavitarifiresimli5c59e4b5a2541alt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt