Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

Hoş geldin! kaero0 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
İBRAHİM AYKUT ÖZÜNER Genel Müdür Üst Düzey Yönetici
AHMET CANBEYLİ Genel Müdür Yardımcısı - Mali İşler Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı - Mali İşler
NEBİ DOĞAN ÖZDÖNGÜL Genel Müdür Yardımcısı - Üretim Üst Düzey Yönetici Genel Müdür Yardımcısı - Üretim
JIRI VELHARTICKY Genel Müdür Yardımcısı - Pazarlama Üst Düzey Yönetici
JETENDER AHUJA Genel Müdür Yardımcısı - Ürün ve Ar-Ge Üst Düzey Yönetici
ERGUN ÖZDAMAR Genel Müdür Yardımcısı - Tedarik Zinciri Üst Düzey Yönetici Bilgi Teknolojileri Müdürü
REHDA CEM AKYÜZ Genel Müdür Yardımcısı - Satış Üst Düzey Yönetici Satış Grup Müdürü (NH)
ONUR VURAL Genel Müdür Yardımcısı - Satınalma Üst Düzey Yönetici Erenler Fabrikası - Fabrika Direktörü

BIST

Similar threads

FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler HAYDAR YENİGÜN Genel Müdür Üst Düzey Yönetici Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler MELİKŞAH UTKU Genel Müdür Üst Düzey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
DİTAŞ DOĞAN YEDEK PARÇA İMALAT VE TEKNİK A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler OSMAN ZEKİ SEVER Yönetim Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetim Kurulu Üyeleri Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler ÜMÜT ÖNAL Genel Müdür CEO, Pazarlama ve Müşteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt