Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turizmin gelişmesinde para mı onemli, eğitim mi?

0
301

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Turizmin gelişmesinde eğitim paradan cok daha onemli ve ondedirSon zamanda yapılan araştırmalara gore insanların daha once hic gitmedikleri yabancı bir ulkeye gitmelerindeki en buyuk etken referanstır Yani daha once gidenlerin tavsiyeleri uzerine giderler Bu yuzden bir ulkenin cok turist cekebilmesi icin ulkeye gelen turisti memnun edebilmesi gerekir

Fakat eğitimli insanlar, turistin tekrar gelebilmesi ve ulkeyi cevresine tavsiye edebilmesi icin ona iyi davranmaları gerektiğini bilirler Eğitimsiz ve cahil insanlar ise o anki cıkarlarını duşunerek turistin uzerinden para kazanmaya, onu kazıklamaya calışırlar Hatta cok daha cahil olan insanlar ulkelerine gelen turistleri duşman olarak gorerek onları ulkeden kovmaya bile calışabilirler 1960 oncesinde boyle olaylar yaşanmıştır

Similar threads

Turizmin gelişmesinde para mı önemli, eğitim mi? Turizmin gelişmesinde eğitim paradan fazla daha kayda değer ve öndedirSon zamanda yapılan araştırmalara göre insanların daha önce hiç gitmedikleri yabancı bir ülkeye gitmelerindeki en büyük etmen referanstır Yani daha önce gidenlerin tavsiyeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Ataturkun onemli sozleri, Ataturkun soylediği onemli sozler, ● Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ● Butun umidim gencliktedir ● Ey yukselen yeni nesil, istikbal sizindir Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yukseltecek ve surdurecek sizlersiniz ● Ne mutlu Turkum diyene ! ●...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
Borsa ne yaptığını bilen, araştıran ve aldığı haberleri doğru şekilde yorumlayan, teknik analiz bakımdan gelişmiş yatırımcıların uyguladığı doğru işlemler ile coğu zaman kazanclı olmaktadır Hic kimse borsada kaybetmeden kazanamaz, kazanmak istiyorsanız kaybetmeyi de goze almanız gerekir Anlatmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
TURK EDEBİYATINDA ESER OZETLERİ Yaprak Dokumu Reşat Nuri Guntekin Ali Rıza Bey namuslu bir memurdur İşinden cıkarılmıştır Fikret, Necla, Leyla adında uc kızı; Şevket adında bir oğlu vardır Evin butun yuku Bankada memur olan Şevket ’in ustundedir Ustelik daktilocu bir kız olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Avrupa Birliği Ve Giriş Surecinde Turkiye Turkiye Avrupa Birliği Ve Giriş Sureci Siyasi Coğrafya Avrupa Birliği Ve Giriş Surecinde Turkiye Butunleşme tarihsel bir olgudur Tarih boyunca, insanlar ceşitli yapıdaki devletlerin catısı altında bir araya gelmişlerdir Devletlerin pek coğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt