Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turistlerden Gelen En Tuhaf Şikayetler

Turistlerden Gelen En Tuhaf Şikayetler
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Her yıl turistlerin gulunc şikayetlerinden oluşan bir liste yayımlayan İngiliz Daily Telegraph gazetesinin bu yılki en guluncler listesinde şunlar bulunuyor

Holland America Line yolcu gemisinin resepsiyonuna kızgınlıkla inen bir turist, odasının değiştirilmesini talep etti Gorevli turisti sakinleştirmeye ve odasını neden değiştirmek istediğini anlamaya calışırken turist şunları soyledi:

Bu yolcu gemisine avuc dolusu para odedim ve bana deniz manzaralı bir oda verileceği soylendi Ancak penceremden gorebildiğim tek şey Allah'ın belası bir park yeriGorevlinin cevabıysa şuydu: Henuz demir almadık

DENİZDE BALIK VARMIŞ!

Turistlerin diğer şikayetleriyse şoyle:

İşportacıdan 5 Euro'ya RayBan guneş gozluğu aldım ama sahte cıktı

Bize denizde balık olduğunu soylemediler Cocuklar cok korktu

Benim tek yatak odalı dairemi arkadaşların uc odalı dairesiyle karşılaştırdım Onlarınki benimkinden onemli olcude buyuktu

Broşurde Konaklamada berber yokdeniliyor Biz kuaforluk eğitimi alıyoruz, orada kalabilir miyiz?

Plaj cok kumluydu

Sahil broşurde gorduğumuz sahile benzemiyordu Broşurunuzde kumsal sarı gorunuyor, bizim gittiğimizse beyazdı

Plajda ustsuz guneşlenmek yasaklanmalı Kocam butun gun diğer kadınları seyrettiği icin tatilim burnumdan geldi

Plajdaki yiyecek bufesinden alışveriş eden turist:
Dışarıda klima olmaksızın sıcakta kuyrukta bekledik

MEĞER SİVRİSİNEKLER ISIRIRMIŞ

Tatildeyken sivrisinek ısırdı Bana bunların ısırabileceği konusunda kimse uyarıda bulunmamıştı

Dukkanların oğleden sonra kapatılması aptalca Ben siesta zamanı alışveriş etmek istiyordum Bu yasaklanmalı

Su parkında yer ayırtırken hic kimse bize mayolarımızı ve havlularımızı getirmemizi soylemedi

Cok fazla İspanyol vardı Resepsiyonist İspanyolca konuşuyordu Yemekler İspanyol yemekleriydi Cok fazla yabancı vardı

Turda gurultucu ve saygısız konukların bulunabileceği konusunda uyarmak tur operatoru olarak sizin goreviniz

Turistlerden biri ise Hindistan gezisinde lokantalarda korili yemek verilmesinden bıkkınlık geldiğinden, baharatlı yiyeceklerden hoşlanmadığından şikayet etti