Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tüp Bebek Hamilelik Belirtileri

Tüp Bebek Hamilelik Belirtileri
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Tüp Bebek Gebelik Belirtileri Nelerdir?
Tüp Bebek Sonrası Gebelik Belirtileri

Tüp Bebek Gebelik Belirtileri Aşağıdaki belirtiler erken gebelik döneminde en sık görülen belirtilerdir:

Beklenen adetin başlamaması Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında karıncalanma şehvetli Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet Bulantı ve ara sıra kusma Bitkinlik, uykuya cereyan, başdönmesi Sık idrara çıkma Vajina salgılarının artması Hamilelik hormonları bütün düz kaslarda olduğu gibi sindirim sisteminin düz kaslarında da gevşemeye niçin olurlar Bu gevşeme barsak hareketlerinin yavaşlamasıyla sonuçlanır Keza gebeliğin son dönemlerine doğru adamakıllı büyümüş olan uterusun rektuma (kalın barsağın son kısmı) zorlama yapması da kabızlık gelişmesini kolaylaştırıcı bir etkendir *

Similar threads

Gebelik Emin Belirtileri Nelerdir Hamilelik Belirlenmiş Belirtileri Hakkında Data Hamileliğin belirlenmiş belirtisi diye bir şey yoktur Bütün belirtiler kadından kadına değişir kesin olarak hamile olduğunuzu öğrenmek için bir hamilelik testi yaptırmanız gereir Bunun yanına genelde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Tup Bebek Hamilelik Belirtileri Nelerdir? Tup Bebek Sonrası Gebelik Belirtileri Tup Bebek Hamilelik Belirtileri Aşağıdaki belirtiler erken gebelik doneminde en sık gorulen belirtilerdir: Beklenen adetin başlamaması Memelerde dolgunluk, hassasiyet, memeucunda koyulaşma, memebaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
4 aylik cocugum var ve ben 8 ayin 1 de kirkinci gunum cikti o gundur bugune değin adet gormuyorum adet gormeden gebe kalinirmi?? Yanıt: hamilelik belirtileri ile ilgili bi soru Hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir Bunun yanına bulantı, bitkinlik, göğüslerde hassasiyet, sık idrara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Hamilelik Kesin Belirtileri Nelerdir Hamilelik Kesin Belirtileri Hakkında Bilgi Hamileliğin kesin belirtisi diye bir şey yoktur Tum belirtiler kadından kadına değişir Kesin olarak hamile olduğunuzu oğrenmek icin bir gebelik testi yaptırmanız gereir Bunun yanında genel olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
4 aylik cocugum var ve ben 8 ayin 1 de kirkinci gunum cikti o gundur bugune kadar adet gormuyorum adet gormeden hamile kalinirmi?? Cevap: hamilelik belirtileri ile ilgili bi soru Hamileliğin en onemli belirtisi adet gecikmesidir Bunun yanında bulantı, yorgunluk, goğuslerde hassasiyet, sık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt